Basescu: Brancusi si opera lui nu au contat, a fost o campanie de imagine pentru Dacian Ciolos. Cinism de tehnocrat!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 14, 2016 09:57

Basescu: Brancusi si opera lui nu au contat, a fost o campanie de imagine pentru Dacian Ciolos. Cinism de tehnocrat!

Fostul presedinte Traian Basescu considera, intr-un comentariu postat pe pagina sa de socializare, ca subscriptia publica pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului a fost un esec pentru premierul Dacian Ciolos, adica un referendum pierdut. In opinia lui Basescu, Brancusi si opera lui nu au contat, pentru ca a fost o campanie de imagine pentru Dacian Ciolos.

“Cinism de tehnocrat!” si “un blam sever pentru increderea reala in Guvern”, concluzioneaza fostul presedinte, care mai spune ca Dacian Ciolos va trebui sa-si asume responsabilitatea pentru lovitura data valorii operelor lui Brancusi.

Va prezentam mai jos mesajul integral postat de Traian Basescu pe Facebook.

“Referendumul pierdut de Dacian Cioloş: Subscripţia publică ce viza obţinerea de la populaţie a 6 mil euro pentru cumpărarea Cuminţeniei Pământului a fost un eşec. Cele 1,2 milioane colectate de la populaţie, faţă de cele 6 solicitate de guvern, au fost un blam sever pentru încrederea reală în guvern. Un referendum pierdut.

Din păcate, eşecul subscripţiei a fost o lovitură dată valorii operelor lui Brâncuşi, iar pentru acest lucru premierul avid de imagine este responsabil. 

Este adevărat, campania pentru subscripţie a prilejuit o bună campanie de imagine pentru premier, o campanie în care Brâncuşi şi opera lui nu au contat. Cinism de tehnocrat“, a scris Basescu.

Poti citi si: Basescu, urmatorul premier al Romaniei? Declaratii incendiare

Dacian Ciolos: Am gresit de mai multe ori, am gresit si cand am ales unii oameni

Basescu si Ponta, replici SAVUROASE in direct: Victoras, iarasi fugi repede! Bagi batul si fugi! VIDEO

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.