11.4 C
România
28 octombrie 2021
Motiunea impotriva Guvernului Grindeanu nu ar putea fi citita astazi in Parlament
Politica

Basescu cere din nou Parlament cu 300 de alesi: Ar putea fi un mesaj de respect pentru romani

Fostul presedinte Traian Basescu revine la subiectul Parlamentului cu 300 de alesi si le cere senatorilor sa faca primul las si voteze proiectul de lege care se va afla pe masa Senatului. „Ar putea fi un mesaj de respect pentru romani sau unul de dispret”, sustine Basescu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Anul trecut, Partidul Mişcarea Populară a depus o iniţiativă legislativă prin care Parlamentul României ar urma să fie format din 300 parlamentari, adică, 100 senatori şi 200 deputaţi.

Astăzi, este posibil ca în Plenul Senatului, prima cameră sesizată, acest proiect de lege să fie supus la vot. Este adevărat, Comisia Juridică a întocmit un raport de respingere.

Te-ar putea interesa si: Basescu, suparat pe Iohannis: Numirea politrucului Dan Mihalache ca ambasador la Londra, o mare eroare diplomatica

Şi, totuşi, îndrăznesc să sper că prin votul lor, senatorii vor face primul pas pentru respectarea referendumului din 2009, dînd astfel semnalul că Senatul transpune în lege voinţa poporului suveran (art.2, alin.1 din Constituţia României).

Sau poate va fi din nou un vot consolidat USL ? Ar putea fi un mesaj de respect pentru români sau unul de dispreţ.
Senatorii decid”, a scris Basescu pe pagina sa de Facebook.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Analiza economica ALDE: 2015 a fost cel mai bun an de dupa 2008 la capitolul stabilitate macroeconomica

Cristiana Petrariu Bota

KLAUS IOHANNIS este noul presedinte al PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL

Bogdan

PSD a votat in Congres in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii nationale

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult