Basescu, atac la Tiberiu Nitu, Gabriela Firea si Oreste Teodorescu. VIDEO
Politica

Basescu critica descinderile ANAF si DNA cu armate de cameramani

Traian Basescu critica descinderile ANAF si DNA din ultima perioada, afirmand ca toti interpreteaza legea de la caz la caz, dar cu armate de cameramani. Fostul presedinte a postat criticile, in weekend, pe pagina sa de Facebook, asa cum ne-a obisnuit in ultima perioada. 

„De sase luni, in Romania, toata lumea descinde. DNA-ul descinde cu armate de mascati si zeci de cameramani pentru a ridica un „guler alb”; DIICOT-ul descinde cu armate de mascati si zeci de cameramani (singurii la care prezenta masiva a mascatilor este justificata). Politia descinde cu mascati si cameramani; Jandarmeria insasi descinde cu mascati si cameramani; ANAF-ul descinde peste micile chioscuri cu coloane de masini si armate de cameramani; Ministrii descind in marile magazine insotiti de armate de cameramani; Si toti interpreteaza legea ‘de la caz la caz'”, a scris Traian Basescu pe contul sau de Facebook.

Iti recomandam si: Basescu, la B1: SRI, umilit de DNA. De ce comunicatele DNA nu mai includ „aceasta arestare a fost posibila cu sprijinul SRI”

Basescu mai spune ca institutiile statului ar trebui sa fie mai degraba respectate, decat temute, iar imaginile zilnice cu mascati si catuse nu fac decat sa instaureze spaima si ura in societate.

„Oare singura modalitate de a guverna tara este instituirea spaimei de descinderile institutiilor statului? Atentie, spaima vine in acelasi timp cu ura”, a avertizat Traian Basescu.

Articole asemănătoare

Un proiect de lege va elimina mai multe taxe nefiscale, inclusiv pentru timbrul de mediu, cazierul fiscal si taxe la Registrul Cometului

Delia Ion

Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am evaluat conflictul din Ucraina si am reconfirmat angajamentele asumate de Romania

Lucy Ionesco

PNL, reactie la declaratia lui Victor Ponta: Justitia nu se face la comanda, se foloseste de numele lui Iohannis

Lucy Ionesco