Basescu, despre cartea Adrianei Saftoiu: E o perioada in care nu mai ai surse de venituri si iti incalci principiile

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 25, 2015 12:54

Basescu, despre cartea Adrianei Saftoiu: E o perioada in care nu mai ai surse de venituri si iti incalci principiile

Traian Basescu a vorbit despre cartea „Cronica de Cotroceni” scrisa de fosta lui purtatoare de cuvant Adriana Saftoiu, afirmand ironic ca nu a citit-o, insa poate trage o concluzie: “multi amarati in ziua de azi. E o perioada in care nu mai ai surse de venituri si iti incalci principiile”.

Traian Basescu a tinut sa sublinieze ca o persoana nu ar trebui sa se compromita, chiar daca trece prin perioade mai dificile.

„Nu am citit cartea doameni Saftoiu, dar as trage o concluzie: multi oameni amarati in ziua de azi. E o perioada in care nu mai ai surse de venituri si sa alegi sa iti incalci principiile (…)”, a spus Basescu.

Vezi si: Adriana Saftoiu, Cronica de Cotroceni cu Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc

„Slava Domnului ca m-am oprit cu increderea in 2007”, a declarat Basescu la B1TV, referindu-se la momentul in care Adriana Saftoiu nu a mai ocupat functia de consilier.

„Cu toti consilierii am avut despartiri amiabile, dar cu Saftoiu e mult mai complicat. Consilierii prezidentiali nu sunt de capul lor, presedintele afla ce fac consilierii cand nu sunt la Cotroceni. Sunt structuri de securitate care te anunta si previn. in 2007, inainte de suspendare, ne-am despartit”, a spus Basescu.

Adriana Saftoiu, fost purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu, si-a lansat in weekend cartea intitulata “Cronica de Cotroceni”, in care vorbeste in termeni neprotocolari despre fostul presedinte al Romaniei.

„Prima mea zi la capatul a zece ani de colaborare cu Traian Basescu a fost vineri, 30 martie. Dimineata a sunat telefonul. Nu imi era greu sa-mi imaginez cine ar fi putut sa fie. N-am raspuns. in sfirsit, eram libera de contract. Apoi, telefonul a sunat din nou. «Te cauta Presedintele», m-a informat bine cunoscuta voce de la secretariat. «Nu mai lucrez la Cotroceni. Poti sa-i spui ca nu am raspuns la telefon.»”, scrie Adriana Saftoiu in cartea sa.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.