Basescu ii recomanda presedintelui Iohannis sa ceara o alta nominalizare de premier: Nu desemnarea lui Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul sau

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 26, 2016 14:05
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Basescu ii recomanda presedintelui Iohannis sa ceara o alta nominalizare de premier: Nu desemnarea lui Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul sau

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca nu desemnarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier este o problema, ci sotul acesteia. “In locul presedintelui Iohannis, te-as chema oficial si urgent la Cotroceni si ti-as solicita ferm o alta nominalizare care sa indeparteze orice risc si suspiciune”, sustine Basescu.

In opinia lui Basescu, Klaus Iohannis ar trebui sa il convoace de urgenta pe Liviu Dragnea la Palatul Cotroceni si sa ii ceara sa faca o alta nominalizare de premier. In caz contrar, spune Basescu, totul este o demagogie care vizeaza amanarea masurilor propuse de PSD.

Redam mai jos postarea integrala a lui Traian Basescu.

“Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problemă, ci soţul domniei sale.
În locul Preşedintelui Iohannis, te-aş chema oficial şi urgent la Cotroceni şi ţi-aş solicita ferm o altă nominalizare care să îndepărteze orice risc şi suspiciune, garantându-ţi că recunosc dreptul alianţei PSD-ALDE-UDMR de a propune candidatul la funcţia de Prim-ministru.

Iar, dacă Dragnea nu pricepe, responsabilitatea politică a Preşedintelui (şi nu a SRI) este maximă, iar respingerea propunerii este obligatorie. Tu pricepi, Dragnea?

PS-Dacă Dragnea este sincer când susţine că vrea rapid instalarea guvernului, trebuie să colaboreze cu Preşedintele. Altfel, totul este o demagogie care vizează amânarea măsurilor propuse de PSD”, a scris Traian Basescu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.