Basescu, mesaj catre Elena Udrea: Ii recomand sa se apere. Imi pare rau, si eu am vrut sa se faca Gala Bute

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 5, 2018 20:49

Basescu, mesaj catre Elena Udrea: Ii recomand sa se apere. Imi pare rau, si eu am vrut sa se faca Gala Bute

Fostul preşedinte Traian Băsescu îi recomandă Elenei Udrea să se apere, după ce marţi ICCJ a condamnat-o definitiv pe fosta blonda a politicii romanesti la 6 ani de închisoare, în dosarul Gala Bute.

”A fost o hotărâre a Guvernului (n.r. – organizarea Galei Bute). Îmi pare rău. Şi eu am vrut să se facă Gala Bute. Nu am fost unul care să spun să nu boxeze campionul mondial în Rommânia. A avut avizul ministrului Justiţiei. Cred că este calea revizuirii”, a afirmat fostul preşedinte Traian Băsescu, după şedinţa Colegiului Executiv al PMP de la Parlament.

Întrebat dacă îi recomandă fostului ministru al Turismului să revină în ţară, Traian Băsescu a răspuns: “Îi recomand să se apere. Ce va face, decide ea. Am şi vorbit (n.r. – cu Elena Udrea)”.

Iti recomandam si: Avocatul Elenei Udrea: Decizia ICCJ va fi atacata prin toate mijloacele legale. Decizia de a se intoarce din Costa Rica este una personala

Elena Udrea a fost condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul „Gala Bute”

ICCJ a condamnat-o, marţi, pe Elena Udrea, la 6 ani de închisoare, în dosarul “Gala Bute”. Decizia este definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis, marţi, să menţină pedeapsa primită de Elena Udrea în primă instanţă şi să o condamne definitiv pe Elena Udrea, aflată în prezent în Costa Rica, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul “Gala Bute”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.