ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 - Lista cu candidatii PMP pentru Parlamentul European incepe cu Traian Basescu
Politica

Basescu: Pentru cei care nu cred in Unire, priviti copiii din Rep. Moldova. Dodon a fost sfidat la el acasa

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, pa pagina sa de Facebook, ca presedintele Rep. Moldova Igor Dodon a fost „sfidat” in satul sau natal, Sadova, unde un grup de copii a cantat „Treceti, batalioane romane, Carpatii!”. „Pentru cei care nu cred in Unire, priviti copiii din Republica Moldova”, a subliniat Basescu.

Postarea lui Traian Basescu:

„Pentru cei care nu cred in Unire. Priviti copiii din Republica Moldova.

Igor Dodon, SFIDAT chiar la el ACASA: Copiii au cantat ‘Treceti, batalioane romane, Carpatii!’ in satul sau natal.

Momente dificile pentru presedintele pro-rus, Igor Dodon. Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita cu bucurie in satul natal al lui Igor Dodon, Sadova, mai mult ca sigur spre iritarea presedintelui pro-rus al Republicii Moldova.

Elevii gimnaziului din Sadova au interpretat si alte piese patriotice, precum ‘Doamne, ocroteste-i pe romani’, ‘Drum bun, drum bun, toba bate’, ‘Basarabie frumoasa’, ‘Indemn la Unire’.”

Related posts

Victor Ponta isi lanseaza fundatie impreuna cu Daniel Constantin si Nicolae Banicioiu

Lucy Ionesco

Deputatul Radu Zlati ii cere demisia ministrului Gabriel Oprea dupa accidentul in care a murit politistul Bogdan Gigina

Lucy Ionesco

Adrian Nastase cere schimbarea actualului sistem electoral: Revenirea la votul pe liste de partid ar fi o masura inteleapta

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult