Basescu, sfatuit sa se concentreze pe alegerile din 2016: Daca va esua, va disparea din politica

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 4, 2015 11:54

Basescu, sfatuit sa se concentreze pe alegerile din 2016: Daca va esua, va disparea din politica

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, il sfatuieste pe fostul presedintele Traian Basescu sa-si concentreze eforturile pe constructia PMP si alegerile din 2016, subliniind ca “oricine va esua, va disparea din politica”. Potrivit unor sondaje, Traian Basescu ar mai fi sustinut de mai putin de 5% dintre romani. Printre cei care i-au ramas loiali se numara Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD, care insa, recent, l-a criticat pe fostul presedinte pentru iesirile sale publice si comentariile sarcastice.

Cu planuri mari de alianta electorala cu PMP, Aurelian Pavelescu s-a aratat nemultumit de faptul ca Basescu se pierde in polemici in loc sa se concentreze pe constructia PMP. Astfel, liderul PNTCD i-a recomandat acestuia, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, sa renunte la atitudinea agresiva, la comentarii despre Elena Udrea si la polemicile cu presa.

Te-ar putea interesa si: PMP vrea o lege privind „reintoarcerea” la votul in doua tururi de scrutin pentru primari si presedintii de consilii judetene

„Presedintele Traian Basescu trebuie sa ia o decizie ferma. Sa renunte la orice comentariu privind chestiuni conjuncturale, despre persoane, dosare, dar si la replici catre jurnalisti sau oameni politici, sa inceteze cu polemicile, insinuarile, pe scurt sa iasa din capcana care i-a fost intinsa. Sa-si concentreze eforturile la constructia PMP, care s-a infiintat la solicitarea sa, pe care l-a girat si il gireaza in spatiul public. Singurul obiectiv cu adevarat important sunt alegerile generale din 2016: oricine va esua, va disparea din politica”, afirma Pavelescu pe pagina sa de Facebook.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.