7.9 C
România
26 septembrie 2021
Traian Basescu
Social

Basescu si-ar fi rasplatit fostii colaboratori ofiteri de securitate

Fostul presedinte Traian Basescu si-ar fi rasplatit fostii colaboratori de pe vremea cand era director la Navrom Anvers. Ajuns la putere, Basescu le-ar fi asigurat posturi importante unor fosti ofiteri de securitate cu care ar fi colaborat inainte de 1989, potrivit Jurnalul National.

Relatiile lui Traian Basescu, de dinainte de 1989, cu ofiteri de securitate au continuat si dupa Revolutie. Astfel, fostii prieteni a lui Basescu pe vremea cand acesta ocupa functia de director al Agentiei Navrom la Anvers s-au regasit in sanul fostul Partid Democrat Liberal. Dupa ce Basescu a acaparat puterea, fostii sai colaboratori au fost rasplatiti cu posturi importante pentru ei sau famiile lor. Fiica fostului ofiter acoperit DIE de la Anvers, Marin Antonescu, a devenit europarlamentar in acelasi timp cu Elena Basescu.

Bogdan Chirieac, despre reactia lui Basescu: In substrat e cineva de care se teme

De asemenea, un alt prieten de al lui Traian Basescu, medicul Muhamad Yassin, a reusit sa puna mana pe Parcul Industrial Mija din judetul Dambovita, tot cu ajutorul fostului presedinte.

După o serie de postări referitoare la calitatea lui Băsescu de “turnător”, pe vremea când ocupa funcţia de director al Agenţiei NAVROM la Anvers, Silvian Ionescu îi arată “pisica” fostului preşedinte, printr-o întrebare: “Cu cine dintre români era EBA colegă la Parlamentul European?”. Raspunsul era: Oana Antonescu.

Basescu da in judecata Antena 3. Reactia lui Mihai Gadea

Silvian Ionescu, atac dur la Basescu: Voi fi crunt in dezvaluiri!

Răspunsul devoalează legăturile lui Traian Băsescu, dinainte de 1989, cu ofiţeri de securitate, legături ce au continuat şi după Revoluţie, cu legătură directă în fostul Partid Democrat Liberal. Colega Elenei Băsescu la Parlamentul European se dovedeşte a fi fiica fostului căpitan DIE, acoperit la Anvers, Marin Antonescu, alias “Marin Antoniu”. Lucrurile se complică pentru Băsescu, odată cu întebarea lui Silvian Ionescu, având în vedere legăturile de afaceri ale lui Marin Antonescu cu sirianul Mohamad Yassin, implicat în dosarul “răpirii” jurnalişilor din Irak, din anul 2005.

Despre relaţiile sirianului Mohamad Yassin, implicat în dosarul “răpirii” jurnalişilor din Irak, din anul 2005, cu fostul preşedinte al României s-a vorbit destul de mult în spatial public. Lucrurile nu au fost lămurite niciodată de Traian Băsescu

În ultimele 2 zile, Antena 3 a prezentat mai multe documente dintre care reiese că Traian Băsescu a colaborat cu fosta Securitate.

Mai multe detalii AICI

Stiri pe aceeasi tema

Profesorul Nicolae-Serban Tanasoca a murit, Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de condoleante

Ioana Badulescu

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi un proiect de hotarare prin care sunt stabilite sumele de bani ce vor fi incasate de fermieri in 2018

Ioana Badulescu

Medicina intra in Epoca Renasterii. Multi investitori isi intorc atentia catre domeniul medical si sectoarele de cercetare

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult