Basescu, suparat pe Iohannis: Si-a pus apropiatii la servicii si va plati

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 3, 2015 12:31

Basescu, suparat pe Iohannis: Si-a pus apropiatii la servicii si va plati

Traian Basescu il critica pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca si-a pus apropiatii la servicii. Fostul presedinte al Romaniei a declarat, vineri, ca Iohannis a gresit cand si-a pus “apropiatii” in fruntea SRI si SIE, afirmand ca “va plati” pentru aceste decizii. In acelasi timp, Basescu este de parere ca Gabriel Oprea nu este potrivit pentru functia de premier, ci mai degraba pentru zona de securitate nationala.

“Nu mi s-a parut corect jocul UNPR. Nu faci jocul unui presedinte care a gresit ca si-a pus apropiati la servicii si va plati. Greseste pentru actiunile serviciilor care i se vor pune in carca. Acum isi pregateste partea a doua a mandatului cand multi ii vor reprosa ca si-a pus oamenii la servicii”, a declarat Traian Basescu la Gandul Live.

Totodata, Traian Basescu a facut referire si la relatia pe care a avut-o cu Gabriel Oprea, despre care spune ca nu i se potriveste functia de premier.

“Am avut o relatie politica corecta. Nu i se potriveste functia de premier interimar. El poate fi util pe zona de securitate nationala. Sa-l cocoti in fruntea guvernului e o exagerare”, a afirmat Traian Basescu.

SRI si SIE sunt conduse de Eduard Hellvig si Mihai Razvan Ungureanu, ambii fosti membri PNL.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.