Basescu, urmatorul premier al Romaniei? Declaratii incendiare

Delia Ion
By Delia Ion octombrie 7, 2016 08:44

Basescu, urmatorul premier al Romaniei? Declaratii incendiare

Fostul presedinte Traian Basescu ar putea fi urmatorul premier al Romaniei. Sigur, daca il va numi cineva in aceasta functie, dar el este optimist si este de parere ca ar fi cel mai bun premier pentru Romania. Declaratia a fost facuta, aseara, intr-o interventie la B1 TV, in emisiunea moderata de Nelu Barbu.

“Dacă sunt util partidului, voi candida la alegerile parlamentare” a spus Traian Basescu, adaugand ca e obligatia morală a unui presedinte de partid sa candideze. “Trebuie să văd dacă ajut partidul sau nu. Trebuie să văd în urma unui studiu sociologic, la jumătatea lunii octombrie”, a completat fostul presedinte.

“Dacă sunt util partidului, voi candida. Ce vă pot spune, însă, e că în mod categoric pot fi util. Am adunat atâta experiență politică… Una e s-o vorbesc la masă cu dumneavoastră, alta e când se votează o lege, când se discută despre UE, NATO, politica externă. E păcat s-o închid într-o cameră, unde să-mi scriu memoriile.
Nu ar avea România un premier mai bun decât mine. Problema e că trebuie să te numească cineva”, a declarat Traian Basescu la B1 TV.

In opinia fostului presedinte, nu este obligatoriu să fie parlamentar pentru a fi premier.

Cel mai probabil, Traian Basescu va candida la alegerile parlamentare pentru a reveni in prim-planul politicii romanesti. Intr-o declaratie facuta asta-vara, Basescu spunea ca nu va mai asista de pe margine la jocul politic, ca pana acum, ci va intra in lupta electorala.

”De regulă, în politică am făcut ce a trebuit, nu ce am vrut. Dacă vreți să fiu foarte sincer, nu mă tentează activitatea de parlamentar, dar, dacă ajungem la concluzia că o candidatura a mea ar ajuta partidul, probabil voi candida”, declara in iunie liderul PMP.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.