Politica

Bataia dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu se lasa cu plangere penala si cu boicotarea televiziunilor care il au ca invitat pe Palada

Bataia dintre sociologul Mirel Palada si senatorul USR Mihai Gotiu se lasa cu plangere penala si cu boicotarea televiziunilor care il au ca invitat pe Palada. Mai mult, senatorul USR Mihai Goțiu a declarat joi, pentru Mediafax, după ce a fost lovit de Mirel Palada in stdioul B1 TV, ca Mirel Palada ar trebui sa-si ceara scuze in fata romanilor pentru comportamentul sau.

”Nu mie ar trebui să îmi ceară scuze, ar trebui să ceară scuze tuturor cetățenilor români, pentru că comportamentul lui cred că este ofensator nu atât la adresa mea, cât la adresa românilor. A fost purtător de cuvânt al Guvernului, a muncit pe bani publici și nu cred că așa reprezintă și acesta este comportamentul cuiva care îi reprezintă pe români într-o funcție publică”, a spus Goțiu, care a afirmat anterior că Mirel Palada nu și-a cerut scuze după incident.

Te-ar putea interesa si: Mirel Palada, bataie la B1 TV cu senatorul Mihai Gotiu. VIDEO

Mihai Goțiu s-a dus la Institutul de Medicină Legală, pentru a primi un certificat medical, după ce noaptea trecută s-a prezentat la spital. În cursul zilei de joi, acesta va depune și o plângere la poliție pe numele lui Mirel Palada.
Goțiu a apreciat poziția exprimată pe Facebook de Traian Băsescu de a nu mai participa la emisiunile posturilor TV care îl au ca invitat pe Mirel Palada.

”Decizia dânsului de a nu se duce la emisiuni de televiziune la televiziuni care îl mai invită pe domnul Palada și, ca fost jurnalist, da cred că este o idee bună, pentru a nu mai promova astfel de personaje în mass-media, în special pe posturile de televiziune”, a conchis Goțiu.

Articole asemănătoare

Viorica Dancila a fost primita in audienta privata de Papa Francisc. Intalnirea l-a binedispus pe Sanctitatea Sa

Ioana Badulescu

Dragnea despre Ponta: Nu pleaca din PSD, nu-si face alt partid, fundatia e o actiune pe care o sprijin

Lucy Ionesco

Victor Ponta isi anunta retragerea din politica

Lucy Ionesco