Bebelusul regal al Marii Britanii se numeste Prince Louis Arthur Charles de Cambridge

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 27, 2018 15:33

Bebelusul regal al Marii Britanii se numeste Prince Louis Arthur Charles de Cambridge

Bebelusul regal al Marii Britanii, al treilea nascut al Ducelui si Ducesei de Cambridge, a primit numele de Prince Louis Arthur Charles de Cambridge. Anuntul a fost facut pe Twitter, vineri, de Palatul Kensington.

Potrivit anuntului, Ducele si Ducesa de Cambridge au numit cel de-al treilea nascut Louis Arthur Charles. Bebelusul regal s-a nascut luni, la ora 11.01 (ora locala a MArii Britanii) in sectia privata Lindo Wing din cadrul St Mary’s Hospital din Londra.

Postarea facuta astazi de Kensington Palace confirma ca bebelusul va avea titulatura de Majestatea Sa Regala Printul Louis of Cambridge.

Louis este unul dintre numele mici ale Printului William, dar si unul dintre numele fratelui bebelusului, George. Totodata, Louis a fost primul nume al Lordului Mountbatten, unchiul sau ucis de IRA in 1979 intr-o explozie cu bomba.

Arthur este de asemenea unul dintre numele Printului William si al doilea nume al Regelui George al VI-lea, tatal Reginei Elisabeta.

Jucatorii au avut patru zile sa-si plaseze pariurile privind numele bebelusului regal. Majoritatea vor fi dezamagiti, pentru ca Louis nu este cu siguranta in topul clasamentului la pariuri. Dar, este cu siguranta un nume favorit al familiei regale britanice.

William si George poarta acest nume.  Totusi, cu originile sale franceze si germane, va genera, spun scepticii, o serie de comentarii spirituale legate de Brexit. De asemenea, vor fi cu siguranta confuzii asupra pronuntiei (Loo-ee sau Loo-iss).

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.