Lifestyle

Benoit Violier, cel mai bun bucatar din lume, s-a sinucis in Elvetia

Benoit Violier, considerat cel mai bun bucatar din lume, s-a sinucis, duminica, in locuinta sa din Elvetia. Potrivit Le Figaro, marele chef franco-elvetian Benoit Violier a fost gasit mort in casa sa din localitatea Crissier. Din primele informatii furnizate de politisti, Benoit Violier s-ar fi sinucis cu o arma de foc.

Chef Benoit Violier urma sa participe luni la prezentarea ghidului Michelin.

„După-amiază, poliția din estul Laussane-ului a intervenit în localitatea Crissier, unde a descoperit corpul fără viață al lui Benoit Violler, în vârstă de 44 de ani.

Benoit Violier și-ar fi pus capăt zilelor cu ajutorul unei arme de foc, a indicat poliția într-un comunicat. O anchetă penală a fost deschisă pentru a stabili exact circumstanțele în care acesta a murit.

Născut la Charente-Maritime, Benoit Violier l-a succedat în 2012 pe Philippe Rochat în fruntea restaurantului Hotelului de Ville, pe care îl conducea alături de soția sa. Restaurantul avea trei stele Michelin din 1998.

În decembrie, restaurantul fusese desemnat numărul unu în celebra LISTĂ, clasamentul mondial al celor mai bune 1000 de restaurante.

Articole asemănătoare

Prostituatele de lux au aflat intimitati si secrete din viata mai multor politicieni si oameni de afaceri romani

Corina Alexandru

Danemarca implementeaza noi reguli pentru divort. Cuplurile trebuie sa astepte trei luni si sa treaca prin sedinte de consiliere

Lucy Ionesco

Mihai Campineanu, lider Suie Paparude, a trecut cu brio peste starea critica provocata de infarct

Bogdan