11.4 C
România
28 octombrie 2021
BENY, SALSA LA ROMANII AU TALENT 2016! Waw, i-a spus Mihaela Radulescu
Viata bate filmul

BENY, SALSA LA ROMANII AU TALENT 2016! Waw, i-a spus Mihaela Radulescu

BENY, SALSA LA ROMANII AU TALENT 2016! Beny (Benjamin Bertalani) are 22 de ani si este un concurent foarte talentat, care a facut show de salsa pe scena ROMANII AU TALENT de vineri, 25 martie 2016! Beny este student la Automatica si a venit cu o galerie intreaga la preselectiile ROMANII AU TALENT.

BENY, SALSA LA ROMANII AU TALENT 2016! „Este o metoda de ati arata atuurile”, a spus Benny inainte de a incepe numarul de dans. Si a facut show pe scena ROMANII AU TALENT inca de la primii pasi.

BENY, SALSA LA ROMANII AU TALENT 2016! Sala a izbucnit in aplauze si urale! Beny a dansat demential. SALSA SOLO! Rar intalnit, dar spectaculos. A primit trei de DA si un NU de la Florin Calinescu.

Iti recomandam si: FAMILIA CINCI, ROMANII AU TALENT 2016. SHOW DIVIN CU COPII SI PARINTI

ROMANII AU TALENT, 25 MARTIE 2016. LIVE ONLINE PRO TV. Cele mai tari talente de la ROMANII AU TALENT

„Waw! Eu cred ca Beny poate face spectacol de unul singur pe scena”, a spus Mihaela Radulescu. „Salsa arata foarte bine in doi, dar eu stiu de ce nu a luat o fata. Sa-l eclipseze?”, a glumit Andra.

BENY, SALSA LA ROMANII AU TALENT 2016! „Nu ai facut bine ca ai venit singur, esti foarte trufas. Am sa spun NU dar ca sa te ambitionez”, i-a spus Florin Calinescu. A primit trei de DA si un NU.

Mai jos va prezentam un moment artistic mai vechi al lui Beny.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM BANCI PASTE 2018. BRD, BCR, BANCA TRANSILVANIA – CE PROGRAM AU PE 7, 8 SI 9 APRILIE 2018

Ioana Badulescu

ADEVARUL DRAMATIC DESPRE FUGA LUI PETRU DIN CASA MIREASA PENTRU FIUL MEU, DEZVALUIT DE UN CONCURENT

Cristiana Petrariu Bota

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2016. Previziuni astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult