7.6 C
România
17 octombrie 2021
BIANCA IONESCU, NEXT STAR 24 MARTIE 2016. VIDEO. Albastru i-a purtat noroc
Viata bate filmul

BIANCA IONESCU, NEXT STAR 24 MARTIE 2016. VIDEO. A primit patru stelute verzi!

Bianca Ionescu are 12 ani si vine din Dragasani. Mama i-a dat o ata albastra la mana ca sa-i poarte noroc pe scena NEXT STAR, pentru ca albastrul ii poarta noroc de obicei, inclusiv la olimpiade. Bianca Ionescu este foarte superstitioasa si de fiecare data respecta anumite reguli. Pustoaica nu este pentru prima data pe scena NEXT STAR, insa data trecuta a interpretat o sceneta de teatru. 

BIANCA IONESCU, NEXT STAR 24 MARTIE 2016. Pepe și-a amintit din prima clipă în care a văaut-o că a mai fost la Next Star, în sezonul 2, cu un număr de teatru.

Deși are abia 12 ani, Bianca este foarte superstițioasă: în prima parte a zilei nu merge cu spatele pentru că i se întoarce ziua pe dos. În timpul testelor mesctecă același fel de gumă pe care îl mesteca atunci când a învățat, ca să-și amintească totul.

BIANCA IONESCU, NEXT STAR 24 MARTIE 2016. De fiecare dată când participă la Olimpiade sau la concursuri importante , Bianca poartă albastru. Obligatoriu. La ”Next Star” a cântat o melodie exterm de grea: Christina Aguilera, ”Bound to you!”

BIANCA IONESCU, NEXT STAR 24 MARTIE 2016. Bianca Ionescu a ajuns in finala serii NEXT STAR, dupa ce Pepe, CRBL, Alina Eremia si Dorian i-au dat patru stelute verzi. Nu a cantat perfect, insa a ales o piesa foarte grea.

Vezi si: CINE ESTE CASTIGATORUL NEXT STAR DIN 24 MARTIE 2016

STEFAN LUNCANU, NEXT STAR 24 MARTIE 2016. MAGIE LA SUPERLATIV. VIDEO

„A fost mai bine decat ma asteptam. E atat de grea muzica pe care ai cantat-o, e dificil si de ascultat. La 12 anisa canti dupa Aguilera mi se pare o performanta fantastica. Piesa e grea ca intervale, dar ca si interpretare. Uneori n-ai fost foarte sigura, dar ai avut niste plusuri, dar n-a fost perfect. Si tu stii cat de complicata e concurenta de la Next Star. Dar ai avut o prestatie buna”, i-a spus Pepe, care i-a dat o steluta verde.

BIANCA IONESCU, NEXT STAR 24 MARTIE 2016. „Conteaza ce melodie canti, cum, cum te imbraci si ce transmiti. Nu doar cantatul perfect te poate face castigator. O piesa grea, cantata perfect. Dar pentru mine, Bianca n-a trecut de masa asta, a cantat corect, dar n-a trecut de-aici. Iti dau o steluta verde pentru ca ai toate calitatile”, a spus CRBL, care a dat tot o steluta verde.

„O sa iau toate sfaturile, o sa le pun la un loc si o sa incerc sa indrept ce am facut gresit”, a spus Bianca Ionescu.

Iti recomandam: DARIUS COCOS ESTE CASTIGATORUL EDITIEI TRECUTE NEXT STAR

LUCA MARIN, pustiul care cucerit juriul de la Next Star

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 MARTIE 2016. O fosta sotie a unui patron de studio videochat: Fetele ajung sa faca prostitutie!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 MARTIE 2015. Fosta iubita a lui Gabi Botez: M-a lovit de foarte multe ori!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 DECEMBRIE 2015. Teodor: Dumnezeu ma iubeste si mi te-o oferit pe tine, dragostea mea!

Delia Ion

1 comment

onelusa 27 martie 2016 at 10:38 am

Fetita de 12 ani BIANCA IONESCU din Dragasani merita o sansa la next star.Mi-a placut enorm interpretarea ei din seara de 24.03.2016 cu melodia „Bound to you”.Am ascultat aceeasi melodie interpretata de Cristina Aguilera, aceasta fiind cantareata mea preferata.Melodia este extrem de grea iar aceasta fetita a prestat-o excelent.Tonalitatea ei un pic mai joasa si floricelele ei in aceasta melodie au facut-o mirifica.Foarte mult mi-a placut si mi-a mrrs la suflet.Am ascultat-o si sambata si duminica cu mai multa atentie.Votati-o in finala de popuylaritate .Merita.

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult