Bianca Nicole Draghiciu, o fetita de 11 ani din Sibiu, este Super Model of the World 2016

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 16, 2016 16:36

Bianca Nicole Draghiciu, o fetita de 11 ani din Sibiu, este Super Model of the World 2016

Bianca Nicole Draghiciu, o fetita de 11 ani din Sibiu, este Super Model of the World! Bianca a castigat titlul de “Super Model of the World”, dar si premiul special al juriului “Best of the Best”, la concursul international “Little Miss World Universe 2016”, desfasurat in Bodrum (Turcia).

Dupa ce s-a pregatit la o scoala privata de modelling din Sibiu, Bianca Nicole Draghiciu a castigat doua din cele cinci premii care au fost oferite la concursul international de frumusete din Turcia. In finala de sambata seara care a avut loc la Amfiteatrul din centrul Bodrumului, Bianca a reusit sa fie desemnata cea mai frumoasa din lume, purtand o rochita de seara semnata Bianca Dragusanu.

Cele doua distinctii sunt primele obtinute de Bianca Nicole Draghiciu, potrivit declaratiilor facute de coordonatoarea scolii de modelling, Cleopatra Popescu Bujor. Dupa cinci ani de pregatire in modelling si prezentari de moda, inclusiv pentru Catalin Botezatu, Bianca a reusit deja pana acum sa aiba propria emisiune de moda pentru copii, la un post de televiziune local.

“Este prima ei victorie. Ea are foarte multe prezentari de moda, foarte multe aparitii pe bannere, prezinta si o emisiune la un post de televiziune local din Brasov. Bianca merge destul de des si la Bucuresti, a prezentat si pentru Catalin Botezatu. Bianca are 11 ani si merge la scoala, este o eleva buna si face si inot. Pentru noi aceasta performanta obtinuta de Bianca este prima de acest gen si pentru scoala noastra cu atat mai mult ma bucur”, a declarat Cleopatra Bujor.

“Super Model of the World” si “Best of the Best”, premiu special al juriului, un alt titlu castigat de Bianca, ii vor aduce probabil fetitei din Sibiu numeroase invitatii si participari la concursuri internationale de gen, aparitii in reviste, evenimente mondene, acestea fiind doar un pas spre alte experiente la fel de frumoase si de reusite.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.