Bilete mai ieftine la calatoriile cu trenul pe rutele Chisinau – Sankt-Petersburg si Chisinau – Moscova
Externe

Bilete mai ieftine la calatoriile cu trenul pe rutele Chisinau – Sankt-Petersburg si Chisinau – Moscova

Bilete mai ieftine la calatoriile cu trenul de la Chisinau la Sankt-Petersburg si Moscova. Din 12 februarie şi până pe 31 martie, pasagerii care vor călători cu trenul pe cursele Chişinău – Sankt-Petersburg şi Chişinău – Moscova vor achita cu 11 şi, respectiv, 12 procente mai puţin pentru bilete.

Administraţia ÎS „Calea Ferată din Moldova” precizează într-un comunicat de presă, citat de IPN, că biletele către Sankt-Petersburg vor fi mai ieftine cu 240 de lei.

Tot cu 240 de lei vor fi mai ieftine şi biletele către Moscova, cu trenul Nr.47. Biletele pentru trenul Nr. 341 vor fi mai ieftine în această perioadă cu 210 lei.

Related posts

Romii care traiesc in Marea Britanie risca sa fie deportati dupa Brexit, avertizeaza organizatiile nonguvernamentale

Ioana Badulescu

Alerta de securitate la Londra, un barbat a fost arestat la Palatul Buckingham de Politia Metropolitana

Ioana Badulescu

Marea Britanie a iesit oficial din UE. Regatul Unit risca sa se confrunte cu o criza interna, in conditiile in care Scotia, Irlanda de Nord si Tara Galilor pledeaza pentru independenta

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult