BILETUL ZILEI 6 IULIE 2017. Se decid echipele calificate in turul 2 preliminar al Ligii Europa

Bogdan
By Bogdan iulie 6, 2017 10:13

BILETUL ZILEI 6 IULIE 2017. Se decid echipele calificate in turul 2 preliminar al Ligii Europa

BILETUL ZILEI 6 IULIE 2017. St.Johnstone era vazuta ca principala favorita la calificarea in turul 2 preliminar al Ligii Europa insa Trakai a invins-o in deplasare cu 2-1. Lituanienii sunt in plin campionat si demonstreaza ca sunt in forma. Sunt pe 2 si par a fi o echipa dificil de invins de o echipa scotiana care ar fi vrut sa fie in vacanta in acest moment. Avem dovada si lui Rangers care a fost eliminata de o echipa din Malta. Deci…Trakai nu pierde azi si se califica.

BILETUL ZILEI 6 IULIE 2017. Lyngby a invins cu 1-0 in tur pe Bangor, o reprezentanta a Tarii Galilor. Calificarea este insa departe si precautia o sa fie cuvantul de ordine pentru vizitatori. Vor fi preocupati in primul rand sa nu primeasca gol si gazdele de azi nu par a avea o ofensiva care sa forteze panicarea adversarului.

BILETUL ZILEI 6 IULIE 2017. Liderul detasat al primei ligi finlandeze are de surmontat o infrangere la limita impotriva galezilor de la Connahs. Diferenta de valoare este destul de mare intre cele doua combatante si sunt sanse mai mari de 50% ca Helsinki sa invinga la doua goluri diferenta si sa promoveze in urmatoarea faza a competitiei.

BILETUL ZILEI 6 IULIE 2017

Trakai – St.Johnstone 1x cota 1,6 (scor final: 1-0)
Bangor City – Lyngby BK gazdele nu inscriu in prima repriza cota 1,33 (scor final: gazdele nu au inscris in 1R)
HJK Helsinki – Connahs Q. H1 (-1,5) cota 1,4 (scor final: 3-0)

Cota finala: 2,97

Vezi si BILETUL ZILEI din zilele anterioare!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.