11.3 C
România
25 februarie 2021
BARCELONA - PSG
Viata bate filmul

BILETUL ZILEI 8 MARTIE 2017. Barcelona incearca imposibilul in fata lui PSG

BILETUL ZILEI 8 MARTIE 2017. Sunt destui catalani care cred ca Barcelona poate intoarce soarta calificarii in sferturi in favoarea ei. Este greu de surmontat o diferenta de 4 goluri insa o victorie a gazdelor la 1-2 goluri este foarte posibila.

BILETUL ZILEI 8 MARTIE 2017. Manchester ar urca pe locul 2 cu o victorie in disputa cu Stoke. In mod normal, oaspetii nu pot pune probleme serioase. City trece printr-o perioada buna. Victorie gazdelor se va contura inca din prima repriza.

BILETUL ZILEI 8 MARTIE 2017. Meci dificil pentru Dormund dupa victoria la limita obtinuta in tur de Benfica. Gazdele vor trebui sa se intrebuinteze serios pentru a-si apropia calificarea insa adversarul nu este unul facil. Pare genul de partida echilibrata in care gazdele vor obtine un rezultat pozitiv muncit.

BILETUL ZILEI 8 MARTIE 2017
Barcelona – P.S.G. 1 cota 1,5
Manchester City – Stoke 1 cota 1,22
Dortmund – Benfica 1x cota 1,09
Dep.La Coruna – Betis 1x cota 1,34

Cota finala: 2,67

Stiri pe aceeasi tema

Grand Prix du Canada: Hamilton en pole position

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IULIE 2016. Loredana si Ionut, mesaj dupa ce au plecat din Casa MPFM

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU emisiunea din 25 SEPTEMBRIE 2015. Mihai: Imi place totul la Loredana!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult