0.1 C
România
20 octombrie 2021
DIICOT: Peste 4.700 de dosare vor fi inchise in cazul in care modificarile Codurilor penale intra in vigoare
Social

Biroul pentru Terorism a fost infiintat in Romania de DIICOT

Biroul pentru Terorism a fost infiintat in Romania de DIICOT. Masura vine in urma atentatelor comise recent in Bruxelles,soldate cu zeci de morti si raniti. Dealtfel, autoritatile din aproape toate statele Uniunii Europene au inceput sa ia masuri drastice pentru a-si proteja cetatenii.

Modificarea legislației cerută de DIICOT pentru a se conforma legislației europene și amenințărilor existente la nivel european urmează să fie discutată în Ministerul Justiției și CSM.

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a infiintat Biroul pentru Terorism.

In acelasi timp, s-ar putea interzice accesarea site-urilor jihadiste si s-ar putea introduce pedepse drastice pentru cei care finanteaza organizatiile extremiste. In plus, DIICOT cere modificarea legislatiei in cazul celor acuzati de terorism.

Stiri pe aceeasi tema

Planul de masuri pentru pregatirea spitalelor in contextul epidemiei Coronavirus COVID-19

Cristiana Petrariu Bota

Dezvaluiri socante! Daniela Dinca, fiica lui Gheorghe Dinca, ar avea legaturi cu traficul de fete

Ioana Badulescu

Romania trece in al doilea scenariu de raspuns la coronavirus, tara noastra are 29 de cazuri de infectare confirmate

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult