BLACK FRIDAY 2016. Reduceri FLANCO la telefoane, televizoare, laptopuri sau masini de spalat de Black Friday

Bogdan
By Bogdan noiembrie 8, 2016 17:51

BLACK FRIDAY 2016. Reduceri FLANCO la telefoane, televizoare, laptopuri sau masini de spalat de Black Friday

BLACK FRIDAY 2016. Flanco se alatura campaniei de reduceri de Black Friday 2016 cu oferte consistente la sute de mii de telefoane, televizoare, masini de spalat, aragazuri, calorifere si alte electrocasnice. Flanco Retail organizeaza cel mai mare eveniment de shopping al anului în perioada 1-20 noiembrie, iar reducerile ajung si la 80% la peste 1.000 de repere, cu un stoc de 300.000 de produse. Black Friday a început deja în cele 118 magazine fizice, însă va avea loc şi online.

BLACK FRIDAY 2016. Reducerile companiei Flanco de Black Friday 2016 sunt ofertante si din toate gamele de produse, iar reprezentantii companiei spun ca anul acesta clientii au la dispozitie mii de articole la preturi foarte bune.

„După o perioadă în care Black Friday a fost asimilat cu sărbătoarea americană a reducerilor de preţ, treptat a devenit mai degrabă o perioadă în care retailerii acordă reducerile maxime pentru un număr foarte mare de produse“, spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

BLACK FRIDAY 2016. Flanco a pregătit clienţilor stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 100.000 de electrocasnice mici şi 70.000 de electrocasnice mari. Din gama proprie, Vision, retailerul a pregătit peste 40.000 de produse, printre care: televizoare, aparate frigorifice, aragazuri, maşini de spălat, hote, maşini de tocat, calorifere, storcătoare de fructe, cafetiere, aspiratoare, blendere, prăjitoare de pâine, râşniţe, fierbătoare etc. În ziua de 18 noiembrie va avea loc şi Black Friday online.

Iti recomandam si: BLACK FRIDAY 2016. Oferte la Altex si Media Galaxy de Black Friday

BLACK FRIDAY EMAG 2016. Retailerul a anuntat cel mai mare Black Friday de pana acum pe 18 noiembrie 2016

„Păstrăm oferte speciale şi surprize pentru ziua de vineri, 18 noiembrie, pe care o promitem peste aşteptări pentru cei care ne vor călca pragul magazinelor sau vor intra pe flanco.ro“, mai spune CEO-ul Flanco.

BLACK FRIDAY 2016. Cea mai aglomerata perioada din an are loc nu doar in magazine, ci si pe internet. Cu aproape 9 milioane de romani conectati pe retelele sociale, urmeaza uun sezon record de cumparaturi care incepe cu Black Friday si se termina cu reducerile din luna ianuarie.

Black Friday vine in acest an cu cel putin o saptamana inainte de restul planetei. E o ocazie buna sa cheltuiti aici, insa e bine sa puneti deoparte daca vreti sa va bucurati de reducerile din strainatate.

Atentie, insa, daca va luati produse din strainatate. Nu platiti TVA de pe site-urile din Europa, insa orice cumperi din SUA si China, poate aduce taxe suplimentare.

In 2014, romanii au cheltuit 1 miliard de euro online. In 2015, au cheltuit 1,2 miliarde de euro, iar in 2016 se estimeaza ca suma va atinge 1,5 miliarde de euro.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.