23.3 C
România
27 septembrie 2021
Economie

BLACK FRIDAY eMAG 2016. Reduceri pe 18 noiembrie la televizoare, telefoane, laptopuri, frigidere sau masini de spalat

BLACK FRIDAY 2016 eMAG.  Reducerile de Black Friday sunt organizate de eMAG pe 18 noiembrie. Peste 1 milion de produse vor fi în ofertă, iar reducerile totale vor fi de peste 35 de milioane de euro. Valoarea estimată a comenzilor pentru ediţia de anul acesta ajunge la 250 de milioane de lei. Clienţii vor putea cumpara la preţuri speciale televizoare, telefoane mobile, laptopuri, frigidere, maşini de spălat, produse de îngrijire personală şi cosmetice, jucării, cărţi, produse pentru casă şi grădină, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru maşină. Clientii vor avea la dispoziţie în premieră 1.500 de produse din categoria Smart Home.

BLACK FRIDAY 2016 eMAG. Black Friday este cel mai mare eveniment de shopping din an, care cumulează comenzi într-o zi cât într-o lună întreagă şi care a devenit un fenomen social. Pentru o zi liniile de acces la Internet şi serverele noastre devin cea mai populată arteră comercială din România. Este momentul în care îţi poţi achiziţiona produse şi tehnologii la preţuri extrem de avantajoase, pe care nu le poţi avea în niciun alt moment al anului. Evenimentul a crescut foarte mult în fiecare an. Faţă de prima ediţie, gama de produse s-a extins de 12 ori, de la 80 de mii de produse în 2011, la 1 milion în prezent. Ne-am pregătit temeinic în ultimele 10 luni, pentru a le oferi clienţilor cea mai bună experienţă, dar şi multe surprize”, spune Tudor Manea, General Manager, eMAG.

Anul acesta aşteptarea clienţilor este mai mare. Clienţii vor o transparenţă mai mare şi de aceea am decis ca la produsele cele mai dorite să anunţăm stocul disponibil, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

BLACK FRIDAY 2016. Cauciucuri de iarna ieftine. Vezi preturi

BLACK FRIDAY 2016 eMAG. În premieră pentru piaţa din România, eMAG aduce 1.000 de pachete de furnizare de energie electrică, pentru care factura este zero pe o perioadă de 6 luni. Prima surpriză de Black Friday este dezvoltată în parteneriat cu E.ON Energie România. Pachetul E.ON Lite este destinat consumatorilor casnici, iar contractul de furnizare de energie electrică va fi încheiat pe o perioadă un an, cu posibilitate de prelungire. După perioada de gratuitate de o jumătate de an, clienţii vor beneficia de un preţ redus de furnizare (de 0,19 lei /kWh), având astfel posibilitatea de a economisi sume importante la plata facturilor şi în această perioadă.

De asemenea, clienţii vor putea achiziţiona la preţuri speciale televizoare, telefoane mobile, laptopuri, frigidere, maşini de spălat, produse de îngrijire personală şi cosmetice, jucării, cărţi, produse pentru casă şi grădină, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru maşină. De asemenea, aceştia vor avea la dispoziţie în premieră 1.500 de produse din categoria Smart Home.

Anul acesta, peste 2.000 de magazine partenere eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoţii pentru Black Friday, dublu faţă de anul precedent.

BLACK FRIDAY 2016 eMAG. Investiţii, livrări

Ediţia de anul acesta a Black Friday a însemnat 10 luni de negocieri şi pregătiri intense. Reducerile totale de 35 milioane de euro vor fi susţinute de eMAG împreună cu partenerii, printre care cei mai importanţi sunt: Arctic, Apple, Asus, Huawei Romania, LG, Lego, Lenovo, L’Oreal, Philips, P&G, Samsung, Whirlpool.

Datorită volumului mult mai mare de produse din oferta de anul acesta, eMAG a încheiat parteneriate cu cele mai importante şase firme de curierat din România, astfel încât coletele comandate să fie livrate clienţilor în termen de zece zile, până pe 28 noiembrie. Mai mult, eMAG le oferă clienţilor posibilitatea de a-şi prelua coletele din cele 11 showroom-uri şi din cele 202 de puncte de livrare deschise cu Poşta Română.

Cele peste 1 milion de produse ocupă o suprafaţă cu 65% mai mare faţă de ediţia precedentă. Pentru a fluidiza livrarea produselor către clienţi, eMAG a alocat anul acesta o suprafaţă de depozitare de 100.000 de metri pătraţi, de dimensiunea a 20 de terenuri de fotbal. În primele două zile de după Black Friday (19 şi 20 noiembrie) vor pleca zilnic spre clienţi câte 150.000 de colete, care vor fi preluate de 160 de camioane zilnic.

Reduceri FLANCO la telefoane, televizoare, laptopuri sau masini de spalat de Black Friday

Pentru că anul trecut 51% dintre clienţi au comandat în Black Friday de pe dispozitivele mobile, eMAG a investit 2 milioane de euro în servere şi servicii de hosting, pentru o experienţă bună de utilizare.

BLACK FRIDAY 2016 eMAG. Cumpărături simple în rate

Clienţii pot achiziţiona mult mai uşor, anul acesta, produsele dorite prin facilităţile de plată noi: 36 de rate fără dobândă cu cardul de cumpărături Raiffeisen Bank (pentru produsele vândute de eMAG), 12 rate fără dobândă pentru restul cardurilor de credit.

Stocuri de produse din ofertă:
• Peste 40.000 de televizoare
• Peste 20.000 de laptopuri
• 50.000 de smartphone-uri
• 17.000 de frigidere
• 100.000 de electrocasnice mici (mixere, roboţi de bucătărie, espressoare, fiare de calcat şi altele)
• 35.000 de aparate de îngrijire personală
• 1.500 de produse Smart Home
• 100.000 de parfumuri şi seturi cadou
• 100.000 de scutece (echivalentul a 40 de tiruri)
• 110.000 jucării şi jocuri
• 20.000 de anvelope

Black Friday este cel mai aşteptat eveniment de cumpărături al anului, lansat în România de eMAG în 2011. Ajuns la cea de-a şasea ediţie, Black Friday a devenit cunoscut prin volumul uriaş de produse aflate în promoţii şi prin ofertele de preţ unice. Datorită reducerilor între 30% şi 80%, clienţii eMAG pot achiziţiona de Black Friday mai multe produse cu aceiaşi bani pe care i-ar da în mod uzual pe unul singur.

eMAG va oferi 1.000 de pachete promoţionale E.ON Lite

„Cei care achiziţionează un pachet vor fi contactaţi până în 10 decembrie. Se vor pregăti actele şi vor semna contractele cu E.ON. Vorbim doar de consumatori casnici, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG”.

eMAG estimează că va vinde 800.000 de produse la Black Friday 2016, cu o valoare totală de 250 milioane lei, comparativ cu 602.000 de produse şi o valoare totală de 202 milioane lei la ediţia 2015, a precizat Tudor Manea.

Printre produsele cu reduceri mari de preţ pregătite de eMAG pentru Black Friday 2016 se numără 40.000 de televizoare, 50.000 de smartphone-uri, 20.000 laptopuri, 17.000 frigidere, 100.000 electrocasnice mici, 35.000 de aparate de îngrijire personală, 100.000 parfumuri şi seturi cadou, 100.000 jocuri şi jucării, 20.000 anvelope, 100.000 pachete de scutece, 8.000 aparate de fitness, 1.500 produse pentru smart home.

Produsele pentru Black Friday sunt depozitate pe o suprafaţă de 100.000 mp, echivalentul a 20 de terenuri de fotbal, şi vor fi livrate până pe 28 noiembrie.

Retailerul a început pregătirile pentru Black Friday 2016 cu 10 luni înainte şi a investit suplimentar două milioane de euro în servere şi servicii de hosting.

Potrivit unui studiu Daedalus Millward Brown, 11,8 milioane dintre românii cu vârsta între 18 şi 65 de ani au auzit de evenimentul Black Friday, iar şapte milioane intenţionează să cumpere produse la Black Friday 2016.

Stiri pe aceeasi tema

OUG prin care a fost modificat Codul Fiscal a fost adoptata de Senat

Cristiana Petrariu Bota

Ce persoane nu vor mai plati contributiile la pensii (CAS) si sanatate (CASS)

Ioana Badulescu

Uzina Dacia de la Mioveni se inchide in conditiile epidemiei de coronavirus, angajatii intra in somaj tehnic

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult