Social

BLACK FRIDAY FLANCO, primul mare reteiler care face reduceri spectaculoase timp de 24 de ore

BLACK FRIDAY FLANCO. Flanco este primul mare jucator din piata de electronice si electrocasnice care face reduceri masive la produsele comercializate in binecunoscuta zi de Black Friday. Clientii au fost invitati sa faca achizitii la preturi reduse cu pala la 80% incepand cu ora 00:40.

BLACK FRIDAY FLANCO. Campania de Black Friday pentru Flanco se va inchide tot azi, la miezul noptii, moment din care cei nemultumiti de oferta gasita la acest retailer pot incepe sa se pregateasca pentru marele Black Friday care va avea loc pe data de 17 noiembrie.

BLACK FRIDAY FLANCO. La evenimentul care va avea loc peste trei saptamani, vor participa marea majoritate a firmelor de profil, in frunte cu Emag si Altex, cei mai cunoscuti reteileri online din Romania.

Stiri pe aceeasi tema

Operatorii 112 pot localiza un post telefonic prin GPS

Corina Alexandru

In Romania nu boala te ucide, ci sistemul! Problemele grave din sanatate raman nerezolvate

Cristiana Petrariu Bota

Romania interzice activitatile care implica participarea a mai mult de 1.000 de persoane

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult