-3.4 C
România
19 ianuarie 2022
Economie

Black Friday la eMAG pe 20 noiembrie 2015

BLACK FRIDAY eMAG 2015: eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, va organiza Black Friday în ziua de 20 noiembrie, cu o săptămână mai devreme decât sărbătoarea americană, care cade anul acesta pe 27 noiembrie.

BLACK FRIDAY eMAG 2015: eMAG procedează la fel ca anul trecut devansand data oficială internaţională, încercând să câştige timp, astfel încât curierii să poată livra produsele până în prima parte a lunii decembrie.

BLACK FRIDAY eMAG 2015: eMAG, care are afaceri de 500 de milioane de euro, cumulat cu Marketplace, conform declarațiilor lui Iulian Stanciu, şeful companiei, va reduce preţurile la 50% din produsele de pe site. În prezent pe site sunt 500.000 de produse. Vânzările realizate de Black Friday reprezintă 10% din veniturile la nivel anual.

BLACK FRIDAY eMAG 2015: Startul reducerilor, ca în fiecare an, la eMAG, începe de la primele ore al dimineții. Anul trecut Black Friday la eMAG a început la ora 7.00 AM. Compania nu specifică ora exactă pentru a nu avea probleme cu infrastructura. “Dacă am anunța ora, acest lucru ar însemna ca peste 150.000 de oameni să dea refresh la pagina noastră, iar din punct de vedere tehnic nicio infrastructură din lume nu ar face față”, explica în anii trecuţi ulian Stanciu, șeful eMAG.

Stiri pe aceeasi tema

Coca-cola a raportat o scadere a consumului pentru prima oara in ultimii 15 ani

Bogdan

Impozit de 5% pentru firmele fara angajati, prevede Noul Cod Fiscal

Cristiana Petrariu Bota

ANAF vinde apartamente de lux in Cartierul Francez. Cat costa cel mai ieftin apartament

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult