Blue Air introduce zboruri spre insoritele plaje din Mallorca
Turism

Blue Air introduce zboruri spre insoritele plaje din Mallorca

Operatorul low-cost românesc Blue Air anunță lansarea unei rute noi, spre una dintre cele mai dorite destinații de vară. Incepând din 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul Internațional Otopeni spre Palma de Mallorca. Destinatiile Blue Air in 2018 le puteti afla la finalul acestui material.

În perioada 16 iunie – 15 septembrie, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă, Blue Air zboară spre însoritele plaje din Mallorca, iar rezervarea biletelor se poate face pe site-ul blueairweb.com

“Credem foarte mult în această nouă rută și ne bucurăm că putem oferi românilor opțiunea de a zbura cu Blue Air de la București în Palma de Mallorca. Aici, vor putea alege dintre zecile de plaje, de la cele foarte mari, înconjurate de hoteluri moderne și accesibile la pret, restaurante, spații comerciale și parcuri acvatice, până la plaje private în resorturi de 5 stele, ori golfuri retrase, cu peisaje uimitoare, preferate de cei care vor să se bucure de soare și de liniște. Recomandăm această destinație atât familiilor cu copii, cât și pasionaților de sporturi acvatice, excursii, ciclism sau istorie, Mallorca fiind considerată cel mai mare centru istoric intact din Europa”, a declatat Tudor Constantinescu, director comercial Blue Air.

Pe lângă această rută nouă, Blue Air mai lansează în 2018 și ruta Torino – Stockholm, primul zbor fiind programat pe 27 martie, cu aterizare pe aeroportul Arlanda. Tot în luna martie, și tot de pe baza din Torino, Blue Air va inaugura cursa spre Paris (Charles de Gaulle). Totodată, primul zbor Liverpool – Palma de Mallorca (Spania) este programat pe 2 iunie, iar cursa Liverpool – Malaga (Spania) debutează pe 5 iunie.

Blue Air și-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, în prezent operând peste 100 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania. Compania are nouă baze operaționale, în București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Larnaca, Liverpool, Torino și Alghero.

Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membru cu drepturi depline IATA. Compania operează o flotă de aeronave Boeing 737.

Related posts

O fotografie realizata de Alecsandra Dragoi, o romanca stabilita in Marea Britanie, publicata in The Guardian

Lucy Ionesco

TVA pentru turism a fost redusa de Guvern, decizia se aplica pentru cazare, restaurant, catering, facilitati sportive si parcuri de distractii

Ioana Badulescu

Cele mai frumoase locuri din Transilvania. Galerie foto

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult