BNR, reactie dupa arestarea lui Bogdan Olteanu: Ancheta DNA vizeaza activitatea de dinainte sa fie viceguvernator

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 29, 2016 11:55

BNR, reactie dupa arestarea lui Bogdan Olteanu: Ancheta DNA vizeaza activitatea de dinainte sa fie viceguvernator

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a reactionat, vineri, la arestarea viceguvernatorului Bogdan Olteanu in noaptea de joi spre vineri de catre procurorii DNA. Intr-un comunicat de presa, BNR precizeaza ca infractiunile pentru care este anchetat Olteanu au avut loc inainte de activitatea acestuia ca viceguvernator la Banca Centrala.

Functia de viceguvernator in urma reținerii lui Bogdan Olteanu va fi preluata, conform procedurilor interne ale BNR, de catre ceilalti membri ai conducerii executive.

Va prezentam mai jos comunicatul de presa transmis de BNR.

“În legătură cu reţinerea domnului Bogdan Olteanu, Banca Naţională a României precizează că ancheta Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupţie vizează activitatea acestuia desfăşurată înainte de încredinţarea de către Parlament a mandatului de viceguvernator al BNR, conform comunicatului publicat de DNA .

BNR menţionează că activitatea instituţiei se desfăşoară normal, atribuţiile domnului viceguvernator urmând a fi preluate conform procedurilor interne în vigoare de către ceilalţi membri ai conducerii executive.”

Iti recomandam: Cum a ajuns Bogdan Olteanu sa fie retinut de DNA

Adrian Ionut Eftimie l-a denuntat pe Bogdan Olteanu. Eftimie a fost condamnat in dosarul Petrom in care Vantu a primit 6 ani inchisoare

Liviu Mihaiu, ironie la DNA: Sunt onorat ca transferul a avut o asemenea cota

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.