Speedcubing si Bogdan Bolohan, castigatorii ROMANII AU TALENT 2015? Andi in lacrimi dupa spectacolul cuburilor Rubik
Life

Bogdan Bolohan si Speedcubing, revelatiile Romanii au Talent 2015. VIDEO

ROMANII AU TALENT 2015: Speedcubing sunt castigatorii show-ului ROMANII AU TALENT 2015, sezonul 5. In marea finala de vineri, 12 iunie, baietii de a Speedcubing au facut un spectacol emotionant cu cuburile Rubik, cu un mesaj clar: sa sustinem si sa dezvoltam educatia. Cu alte cuvinte, sa facem tot ce ne sta in putere sa tinem „creierele destepte” acasa, in Romania. Speedcubing au facut un adevarat show al mintii in finala ROMANII AU TALENT, primind cele mai multe voturi de la tepespectatori.

ROMANII AU TALENT 2015: Daca marele trofeu ROMANII AU TALENT a fost castigat de Speedcubing, pe locul doi s-a clasat Bogdan Bolohan, un dansator talentat, care a emotionat la randul sau publicul si juriul ROMANII AU TALENT. Pe locul trei s-au clasat cei de la The Beat.

HotWeek.ro iti recomanda si: SPEEDCUBING, CASTIGATORI ROMANII AU TALENT 2015. Ei sunt cei mai talentati romani. Vezi numarul lor

ROMANII AU TALENT 2015:  Finala „Romanii au talent” 2015 a impresionat prin reprezentatii incredibile de muzica clasica, pop, rock si folclor, breakdance, tribal fusion, dans contemporan si dans contemporan experimental, un numar de magie plin de mister, dresaj canin si rezolvarea cubului Rubik in timp record de catre trei pusti. Show-ul a fost unul memorabil, iar concurentii s-au intrecut in reprezentatii exceptionale.

ROMANII AU TALENT 2015: Speedcubing a castigat marele premiu de 120.000 de euro in finala Romanii au talent. Din 15 concurenti care s-au infruntat pe scena ROMANII AU TALENT, romanii si-au ales eroii preferati – tinerii care rezolva cubul Rubik in doar cateva secunde, si inca legati la ochi.

BOGDAN BOLOHAN IN FINALA ROMANII AU TALENT 2015. Spectacol complet la Pro TV

Trupa Speedcubing au devenit castigatorii ROMANII AU TALENT dupa o evolutie spectaculoasa, care a ridicat in picioarele publicul si juriul, inca de la preselectii. Cei trei au uluit pe toata lumea cu indemanarea lor si cu modul in care reusesc sa se concentreze pentru a rezolva cubul Rubik, legati la ochi! ”Dragii romani, va iubim enorm si sunt mandru ca sunt roman”, a spus unul dintre membri trupei, printre lacrimi, dupa ce el si colegii lui au primit premiul cel mare: cecul de 120.000 de euro.

Andi in lacrimi dupa spectacolul cuburilor Rubik

ROMANII AU TALENT 2015: Premiul de originalitate, in valoare de 15.000 de euro, l-a primit Cosmin, care a oferit un concert inedit de beatbox si flaut.

Bogdan Bolohan, ocupantul locului doi in marea finala ROMANII AU TALENT, a oferit un spectacol incendiar de dans contemporan.

YEVA SHIYANOVA IN FINALA ROMANII AU TALENT, 12 IUNIE 2015. Dans senzual in finala Romanii au Talent

Stiri pe aceeasi tema

Omul de stiinta David Goodall va fi eutanasiat, joi, intr-o clinica din Elvetia: Oamenii ar trebui sa fie liberi sa aleaga momentul mortii

Ioana Badulescu

15 celebritati mondiale care castiga milioane de dolari si dupa moarte

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2014. Oana si-a pus in cap toata Casa!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult