Parcarea in centrul Capitalei va costa 10 lei pe ora, a decis CGMB. In prezent, pentru o ora de parcare se plateste 1,5 lei
Alegeri Politica

Bogdan Diaconu, candidat la Primaria Bucuresti, promite transport gratuit cu RATB

Bogdan Diaconu, candidat la Primaria Generala a Capitalei din partea Partidului Romania Unita (PRU), supune atentiei bucurestenilor un program care prevede, printre altele, transport RATB gratuit in Bucuresti. Nu, nu este o gluma, iata ce scrie Bogdan Diaconu pe pagina sa de Facebook. 

„Așa cum am anunțat, voi candida din partea Partidului România Unită pentru Primăria Generală București. Printre temele și dezbaterile cu care v-am obișnuit, voi publica în perioada următoare și elementele principale ale programului PRU pentru alegerile locale din toată țara, precum și ”Programul pentru Capitala românilor” cu care mă voi prezenta în fața alegătorilor din București.

Încep prin a vă prezenta primul punct din ”Programul pentru Capitala românilor”, o soluție la problema semnalată de majoritatea bucureștenilor: transportul RATB în București, grevat de comportamentul agresiv și necivilizat al controlorilor, la care se adaugă faptul că toți plătim taxe și impozite dar nu beneficiem în mod egal de servicii publice. La toate aceste nemulțumiri, soluția este transportul RATB gratuit în București!

În acest fel scăpăm de comportamentul agresiv și necivilizat al controlorilor care de multe ori îi agresează pe călători, facem economie la bugetul Primăriei Capitalei pentru că nu mai avem nevoie de chioșcuri pentru bilete sau de întreținerea sistemului electronic de validare a cardurilor care costă foarte mult în fiecare lună, după cum nu mai este nevoie nici de controlori sau casiere. În plus, studenții nu vor mai sta la cozi pentru a-și lua abonamentele cu reduceri. Tot ca efecte benefice ale acestei măsuri, reducem numărul de mașini în trafic și diminuăm poluarea.
Ce părere aveți?”, a scris Diaconu.

Un utilizator de Facebook i-a pus o intrebare fireasca: de unde va lua bani pentru acoperirea cheltuielilor pentru functionarea autobuzelor RATB.

Iata si raspunsul lui Bogdan Diaconu: „Acum numai 8% din bugetul RATB este acoperit din încasările din abonamente și bilete. 92% este suportat din bugetul primăriei. 1300 de controlori și casieri au lefuri ce depășesc veniturile provenite din abonamente și bilete. Iată de unde vine economia!”.

Stiri pe aceeasi tema

Basescu: Apar roadele politicii nefaste duse de DNA in a declara oameni vinovati inainte sa se pronunte judecatorii

Bogdan

Razvan Mironescu este candidatul PNL la Primaria Sector 6

Cristiana Petrariu Bota

KLAUS IOHANNIS este noul presedinte ales al Romaniei. Rezultate BEC

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult