4.9 C
România
28 octombrie 2020
Viata bate filmul

Bogdan Dumitrascu in finala ROMANII AU TALENT. A castigat!

Bogdan Dumitrascu este un tanar cu o poveste impresionanta care a reusit sa castige unul dintre locurile din semifinala ROMANII AU TALENT de vineri, 5 iunie 2015, si sa ajunga in finala ROMANII AU TALENT. 

„Emotiile trebuie sa fie constructive daca vrei sa castigi! Pentru momentul meu, am pregatit o piesa de dragoste dedicata mamei mele si tuturor femeilor din lume! Cel mai bun sa castige”.

Bogdan Dumitrascu este un zugrav de 39 de ani din Navodari, care a strabatut nu mai putin de 835 de kilmetri pentru a participa la preselectiile „Romanii au talent” de la Cluj.

Yeva Shiyanova, hot la ROMANII AU TALENT din 5 iunie 2015

Un zugrav ajuns la ROMANII AU TALENT

„Cum ar fi sa castig acest concurs si sa nu mai stau cu trafaletul in mana?”, se intreaba Bogdan, care a cantat printre lacrimi de emotie „O sole mio” pe scena de la „Romanii au talent” la preselectii.

Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis l-au aplaudat in picioare.

„Va multumesc mult. Va iubesc. Am inceput sa cant de placere. De obicei cant in baie”, a spus zugravul, printre lacrimi, si a marturisit ca baiatul lui, de aproape 4 ani, ii va da „o mama de bataie” daca se intoarce acasa fara premiu.

„Cred ca ai o mare calitate si mai cred ca Dumnezeu se va uita putin altfel la tine”, i-a spus, impresionat, Andi Moisescu.

Patru de „Da” pentru Bogdan Dumitrascu, care este de vineri cu un pas mai aproape de trofeul „Romanii au talent”.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian si Elly ies din nou l arampa cu un gest care ar putea fi considerat arogant

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 31 REZUMAT, 13 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

TRADAREA EPISODUL 109 DE LUNI 13 APRILIE 2015. Cemile semneaza actele de divort si Mete este transferat la inchisoare

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult