Bogdan Mindrescu, directorul Aeroportului Otopeni, a demisionat din functie

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu februarie 8, 2018 14:51

Bogdan Mindrescu, directorul Aeroportului Otopeni, a demisionat din functie

Directorul aeroportului internaţional „Henri Coandă”, Bogdan Mîndrescu, a demisionat, insa este puțin probabil ca această demisie să aibă legătură cu raportul Corpului de Control al premierului de miercuri. Bogdan Mindrescu nu apărea responsabil de o parte dintre neregulile semnalate de Corpul de control al prim-ministrului.

Cel mai probabil, demisia sa are legătură cu un alt control aflat în desfășurare. Ministrul Transporturilor Lucian Șova a trimis încă de săptămâna trecută Corpul de control pentru a afla cum a ajuns cel mai mare aeroport al țării să rămână fără servicii de curățenie. Acest lucru s-a întâmplat pe 31 ianuarie când a expirat contractul pe care aeroportul îl avea cu firma Romprest.

Citeste si: Aeroportul Otopeni, o vaca de muls pentru cei care il conduc si pentru functionarii din Ministerul Transporturilor. Cum ar fi sa munciti o ora si sa castigati 4.500 lei pe luna?

Până la finalizarea licitației pentru desemnarea unei firme de salubrizare, curățenia este făcută de personalul aeroportului sau de oameni angajați în regim de urgență.

Amintim ca corpul de control al premierului a descoperit o serie de nereguli la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, printre care lipsa investiţiilor, falsuri în înscrisuri şi remunerări ilegale, potrivit documentelor publicate de site-ul aviation-headlines.ro.

Bogdan Mîndrescu, in varsta de 28 de ani, a fost numit la conducerea companiei în aprilie 2017.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.