10.3 C
România
25 septembrie 2021
Aeroport Otopeni
Social

Bogdan Mindrescu, directorul Aeroportului Otopeni, a demisionat din functie

Directorul aeroportului internaţional „Henri Coandă”, Bogdan Mîndrescu, a demisionat, insa este puțin probabil ca această demisie să aibă legătură cu raportul Corpului de Control al premierului de miercuri. Bogdan Mindrescu nu apărea responsabil de o parte dintre neregulile semnalate de Corpul de control al prim-ministrului.

Cel mai probabil, demisia sa are legătură cu un alt control aflat în desfășurare. Ministrul Transporturilor Lucian Șova a trimis încă de săptămâna trecută Corpul de control pentru a afla cum a ajuns cel mai mare aeroport al țării să rămână fără servicii de curățenie. Acest lucru s-a întâmplat pe 31 ianuarie când a expirat contractul pe care aeroportul îl avea cu firma Romprest.

Citeste si: Aeroportul Otopeni, o vaca de muls pentru cei care il conduc si pentru functionarii din Ministerul Transporturilor. Cum ar fi sa munciti o ora si sa castigati 4.500 lei pe luna?

Până la finalizarea licitației pentru desemnarea unei firme de salubrizare, curățenia este făcută de personalul aeroportului sau de oameni angajați în regim de urgență.

Amintim ca corpul de control al premierului a descoperit o serie de nereguli la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, printre care lipsa investiţiilor, falsuri în înscrisuri şi remunerări ilegale, potrivit documentelor publicate de site-ul aviation-headlines.ro.

Bogdan Mîndrescu, in varsta de 28 de ani, a fost numit la conducerea companiei în aprilie 2017.

Stiri pe aceeasi tema

Pensia anticipata partiala – Cand poate fi solicitata si ce conditii trebuie indeplinite

Ioana Badulescu

Stelian Tanase este candidatul oficial PNL pentru functia de presedinte al TVR

Bogdan

Gheorghe Marmureanu: Romania va avea parte de un cutremur de peste 6 grade

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult