-0.4 C
România
26 ianuarie 2021
Aeroport Otopeni
Social

Bogdan Mindrescu, directorul Aeroportului Otopeni, a demisionat din functie

Directorul aeroportului internaţional „Henri Coandă”, Bogdan Mîndrescu, a demisionat, insa este puțin probabil ca această demisie să aibă legătură cu raportul Corpului de Control al premierului de miercuri. Bogdan Mindrescu nu apărea responsabil de o parte dintre neregulile semnalate de Corpul de control al prim-ministrului.

Cel mai probabil, demisia sa are legătură cu un alt control aflat în desfășurare. Ministrul Transporturilor Lucian Șova a trimis încă de săptămâna trecută Corpul de control pentru a afla cum a ajuns cel mai mare aeroport al țării să rămână fără servicii de curățenie. Acest lucru s-a întâmplat pe 31 ianuarie când a expirat contractul pe care aeroportul îl avea cu firma Romprest.

Citeste si: Aeroportul Otopeni, o vaca de muls pentru cei care il conduc si pentru functionarii din Ministerul Transporturilor. Cum ar fi sa munciti o ora si sa castigati 4.500 lei pe luna?

Până la finalizarea licitației pentru desemnarea unei firme de salubrizare, curățenia este făcută de personalul aeroportului sau de oameni angajați în regim de urgență.

Amintim ca corpul de control al premierului a descoperit o serie de nereguli la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, printre care lipsa investiţiilor, falsuri în înscrisuri şi remunerări ilegale, potrivit documentelor publicate de site-ul aviation-headlines.ro.

Bogdan Mîndrescu, in varsta de 28 de ani, a fost numit la conducerea companiei în aprilie 2017.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE LOTERIA FISCALA: Date castigatoare prima extragere din Loteria Bonurilor fiscale

Cristiana Petrariu Bota

Calatorii care pleaca de pe Henri Coanda sunt avertizati sa ajunga la aeroport cu trei ore inainte de decolare

Delia Ion

Modificarile la Codul Penal, explicate de ministrul Justitiei

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult