Stiri locale

Bogdan Obada este noul director medical al Spitalului Judetean din Constanta

Bogdan Obada este noul director medical al Spitalului Judetean din Constanta. Acesta a susținut, săptămâna aceasta, concursul pentru ocuparea funcției de director medical al celei mai mari unitati spitalicesti de la malul marii, fiind declarat admis cu media finală 9,15.

Medicul Bogdan Obada a ocupat pana acum funcția de director medical interimar, fiind numit pe data de 13 martie 2017.

Bogdan Obada a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius în anul 2000 și, în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU Constanța. In noiembrie 2003, Bogdan Obada a devenit medic rezident Ortopedie-Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului naţional de rezidenţiat.

In anii 2004 și 2005 a urmat mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania . Din 2008 activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, cu exceptia unei perioade relativ scurte de timp în care a activat ca medic specialist la două clinici din Germania.

În prezent, Bogdan Obada este medic primar specialitatea Ortopedie-Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța și asistent universitar în cadrul Clinicii Ortopedie-Traumatologie.

Sursa foto: Constanta News

Stiri pe aceeasi tema

Traficul feroviar este intrerupt la Focsani din cauza fisurarii liniilor de cale ferata

Cristiana Petrariu Bota

Un avion Blue Air Bucuresti – Tel Aviv a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni

Ioana Badulescu

Doctorul Valeriu Neagoe de la Spitalul Judetean Constanta a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult