Stiri locale

Bogdan Obada este noul director medical al Spitalului Judetean din Constanta

Bogdan Obada este noul director medical al Spitalului Judetean din Constanta. Acesta a susținut, săptămâna aceasta, concursul pentru ocuparea funcției de director medical al celei mai mari unitati spitalicesti de la malul marii, fiind declarat admis cu media finală 9,15.

Medicul Bogdan Obada a ocupat pana acum funcția de director medical interimar, fiind numit pe data de 13 martie 2017.

Bogdan Obada a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius în anul 2000 și, în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU Constanța. In noiembrie 2003, Bogdan Obada a devenit medic rezident Ortopedie-Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului naţional de rezidenţiat.

In anii 2004 și 2005 a urmat mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania . Din 2008 activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, cu exceptia unei perioade relativ scurte de timp în care a activat ca medic specialist la două clinici din Germania.

În prezent, Bogdan Obada este medic primar specialitatea Ortopedie-Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța și asistent universitar în cadrul Clinicii Ortopedie-Traumatologie.

Sursa foto: Constanta News

Stiri pe aceeasi tema

Elena Epure, o cantareata de muzica populara, a murit intr-un accident rutier in judetul Gorj

Ioana Badulescu

Alerta de furtuna la Marea Neagra pentru ziua de joi, 25 august. Turistii au INTERZIS sa intre in mare

Cristiana Petrariu Bota

BACALAUREAT 2016 BOTOSANI. Cum a fost simularea pentru examenul de BAC 2016 la Limba Romana

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult