Politica

Bogdan Simion, propus ca ministru al Muncii in guvernul Ciolos

Bogdan Simion, directorul Sera Romania, ar fi fost propus pentru functia de ministru al Muncii, informeaza hotnews.ro. Potrivit surselor citate, premierul desemnat, Dacian Ciolos, i-ar fi propus lui Bogdan Simion sa fie ministru al Muncii. Bogdan Simion este directorul Sera Romania, un ONG care sustine protectia copiilor si militeaza pentru respectarea drepturilor acestora.

Deocamdata nu exista o confirmare care sa ateste ca Bogdan Simion a acceptat propunerea de a face parte din Cabinetul lui Dacian Ciolos.

Achim Irimescu, noul ministru al Agriculturii in Guvernul Ciolos?

Bogdan Simion este directorul Fundatiei Sera Romania, un ONG care militeaza pentru respectarea drepturilor copiilor si protectia acestora, dar si al Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil. Fundatia Sera Romania a contribuit si la infiintarea primei Banci de Os din Romania, de la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Guvernul Dacian Ciolos. Lista cu cei mai importanti ministri

Bogdan Simion este si directorul executiv al Institutului pentru Dezvoltarea Copilului, care a fost creat prin asocierea dintre Consiliul Local al Primariei Sectorului 1, prin Directia Generala de Asistenta si Protectie, si Asociatia pentru Dezvoltarea Copilului.

Simion a absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” din Bucuresti si are ca specializare Managementul Serviciilor Sanitare si Sociale, asa cum arata site-ul Institutului pentru Dezvoltarea Copilului.

Stiri pe aceeasi tema

Premierul Dancila insista la presedintele Romaniei cu numirea lui Draghici si Vasilescu la Transporturi si Dezvoltare

Cristiana Petrariu Bota

Presedintele Romaniei: Toate partidele pro-europene din Republica Moldova sa faca parte din Guvern

Cristiana Petrariu Bota

Mandatul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, se suspenda daca se decide arestarea preventiva

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult