BOGDAN STOICA K1 MADRID
Sport

Bogdan Stoica, K1 MADRID. Victorie inainte de limita prin KO tehnic

Bogdan Stoica a reusit o victorie prin KO tehnic la gala de K1 Respect World Series, desfasurata sambata, 19 martie, la Madrid.  Bojan Dzepina (Serbia) a fost obligat sa asculte numaratoarea arbitrului, pus la pamant de Bogdan Stoica printr-o lovitura de genunchi dublata de un croseu de dreapta, care i-a declansat o sangerare puternica.

Meciul a fost oprit de medic la finalul reprizei I din cauza sangerarii lui Bojan Dzepina. Romanul Bogdan Stoica a obtinut a 46-a din cariera si a 37-a inainte de limita.

„Cu siguranta vom face un nou eveniment Respect World Series aici la Madrid. Va multumesc ca ma sustineti si sper sa ii sustineti pe toti romanii care evolueaza in aceasta seara”, a spus Bogdan Stoica dupa meci.

K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE ONLINE. Andrei si Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy si Raul Catinas, cap de afis in Gala Respect World Series

K1 MADRID RESPECT WORLD SERIES LIVE TEXT: Urmeaza partida dintre Bogdan Stoica (Romania) si Bojan Džepina (Serbia). Bogdan Stoica are deja programat un meci in luna aprilie in Olanda. Bogdan Stoica, unul dintre favoritii publicului, a reusit sa se recupereze dupa un accident de motocicleta. Este unul dintre cele mai importante meciuri ale acestei gale.

Prima repriza este una foarte buna pentru Bogdan Stoica, a stiut cand sa mareasca ritmul, nu i-a iesit din prima combinatia cu loviturile de genunchi, dar apoi l-a prins descoperit pe sarb. Dzepina a fost obligat sa asculte numaratoarea arbitrului, pus la pamant de Bogdan Stoica printr-o lovitura de genunchi dublata de un croseu de dreapta, care i-a declansat o sangerare puternica lui Dzepina.

Meciul s-a incheiat, medicul a oprit meciul, Dzepina nu reuseste sa-si opreasca sangerarea. Meciul se opreste dupa doar 3 minute.

Articole asemănătoare

AUSTRALIAN OPEN 2016. Djokovic s-a calificat in sferturi unde va juca cu Nishikori

Delia Ion

TENIS: Irina Begu s-a calificat in sferturi la Oeiras

Bogdan

Romania a castigat medalia de aur la spada! Felicitari Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop si Loredana Dinu!

Lucy Ionesco