Viata bate filmul

Bossulica, singura pisica din Romania cu loc de munca si salariu. E din rasa Scotish Fold. VIDEO

Bossulica este singurul pisoi din România care are loc de munca și salariu! Pisica a facut senzatie in emisiunea HAM TALENT de la Antena 1 nu doar prin frumusete, ci si prin ceea ce face: aduce bani pentru stapana lui. Stapana pisicii se numeste Laura Grama, care are 23 de ani si este din Bucuresti. VEDETI VIDEO MAI JOS CU BOSSULICA.

Face parte din rasa Scotish Fold și este un animal cu adevărat special. Bossulică este un pisoi care aduce bani în casă și are biroul său.

Pe Bossulică l-ați mai văzut pe Facebook sau pe Youtube. Este pisoiașul acela adorabil de culoare gri, care frânge orice inimă atunci când este filmat. Ceea ce nu știau fanii săi este că motanul este un animal responsabil, fiind singurul din rasa sa cu un job stabil. La nici doi ani împliniți, pisoiul are un salariu de 200 de euro lunar, fiind director de imagine al unei firme.

Pe scena „Ham Talent” Bossulică a făcut ce știe el mai bine. A dat autografe și s-a ocupat de imaginea sa, toți membrii juriului fiind de acord că este un exemplar deosebit, acordând în unanimitate „DA”.


Bossulica

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EPISODUL 17 REZUMAT, 20 FEBRUARIE 2017. Humasah revine la palat in plin razboi intre Kosem si Handan

Delia Ion

NICU ROMANIUC, ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. VIDEO. Cel mai creativ moment de la Romanii au Talent!

Cristiana Petrariu Bota

DIANA CAZAN, VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2015. Vocea de o sensibilitate aparte

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult