Liderul PNL sustine ca ministrul Justitiei a mintit: Comisia de la Venetia imi spune in scris ca nu este sesizata nici in privinta ordonantei 90, nici in privinta ordonantei 92
Politica

BPN a validat lista de candidati pentru Camera Deputatilor si Senat a PNL Galati

Biroul Politic National a validat lista de candidati pentru Camera Deputatilor si Senat a PNL Galati. „Profesionisti, tineri si pregatiti pentru o altfel de politica” – acestea sunt caracteristicile definitorii ale candidatilor liberali la alegerile parlamentare, sustine George Stanga, presedinte PNL Galati.

„Datoria noastra este sa venim in fata galatenilor cu o politica noua, transparenta, moderna si adaptata noilor cerinte ale electoratului si comunitatii galatene. In toata activitatea noastra, cat si in timpul campaniilor electorale, am observat deschidere din partea galatenilor, oamenii comunicandu-ne problemele pe care le intampina si acordandu-ne credit ca sa gasim solutii pentru rezolvarea lor.

Galatenii reprezinta un public activ si dornic de a-si exprima dorintele sau nemultumirile. Problemele oamenilor se identifica mergand permanent in mijlocul lor, discutand cu ei, urmand ca noi, alesii PNL Galati sa le transpunem in proiecte si acte normative care sa vina in sprijinul lor.

Din acest motiv, PNL Galati isi doreste sa faca o alta politica, una „la firul ierbii”, din mijlocul galatenilor, pentru a identifica solutii concrete si realiste care sa aduca schimbarea in bine a comunitatilor galatene, prin adaptarea deciziilor la adevaratele nevoi ale acestora.

De asemenea, pentru a acoperi cat mai eficient nevoile galatenilor, viitorii parlamentari ai PNL Galati, in calitate de reprezentanti ai judetului Galati in Parlamentul Romaniei, au un sistem de petitionare bine pus la punct, un canal de comunicare cu cetatenii eficient, astfel incat problemele acestora sa ajunga pe masa decidentilor abilitati sa le solutioneze. Dar, in primul rand, pentru a identifica probleme, parlamentarul trebuie sa fie pe teren, alaturi de oameni. Asta vor face viitorii parlamentari ai PNL Galati!

Suntem o echipa de oameni profesionisti, tineri, pregatiti, cu experienta in administratia publica, dar si in mediul privat si ne dorim sa folosim expertiza profesionala exclusiv pentru bunastarea galatenilor. Functia implica responsabilitate si vom da tot ce e mai bun pentru Galati si galateni!”, a declarat George Stanga, presedintele PNL Galati.

Lista completa a PNL Galati pentru alegerile parlamentare:

Camera Deputatilor
ST NGA GEORGE CATALIN

ATANASIU ONUT VALERIU

SERBAN ALEXANDRU GABRIEL

COSTACHE ANDRA MIHAELA

MANOLIU CODRUT – TIBERIU

VREME DANIELA SIMONA

DANAILA SORIN

MOCANU GEORGIA CORNELIA

GATEJ MARIOARA ARTEMIS

IOSIF IULIAN

BRINZAN GINA

CULEASCA MIHAELA

CHIRIAC MARIA ALIS

Senat
SCARLAT GEORGE

ZAMFIR CONSTANTIN

LEPADATU LENUTA

COSTEA TUDOREL

NICULESCU EMILIA

LUPU LUCIANA

 

Stiri pe aceeasi tema

Legea vanatorii trebuie reexaminata de Iohannis, sustine Liviu Dragnea

Cristiana Petrariu Bota

Iohannis a semnat decretul de numire a lui Ponta interimar la Finante. Noul ministru, anuntat saptamana viitoare

Cristiana Petrariu Bota

STENOGRAME PNL BISTRITA. Atanasiu declara ca Predoiu nu va fi premier si ca PNL nu mai are nevoie de PDL

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult