-5.9 C
România
23 ianuarie 2022
BRAVO AI STIL 16 MARTIE
Viata bate filmul

BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2017. Evolutia Silviei a fost un nou motiv de cearta intre Denisa si Marisa

BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2017. Platoul show-ului BRAVO AI STIL si camera in care concurentele se machiaza inainte de emisiune au devenit adevarate campuri de lupta intre Denisa si Marisa, doua dintre favorite la coronica cu lauri, in marea finala a competitiei. Si atunci cand in cearta lor se implica si o alta concurenta, totul devine cu mult mai spectaculos.

BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2017. In culise, Denisa a tinut sa „dea peste nas” unor colege de competitie care s-au repezit sa faca descrieri pozitive unei tinute in care a aparut Silvia si despre care impresia generala era ca fusese creata de Mirko. Ironia fusese lansata in special la adresa Marisei, cea mai impresionata de evolutia Silviei din acea zi.

BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2017. Silvia a felicitat-o imediat pe Denisa pentru remarca facuta lucru care a intaratat-o pe Marisa. Aceasta nu s-a sfiit sa replice imediat numind-o pe Denisa „aroganta si enervanta”. Fara a avea o mare prietenie cu Denisa, Silvia a parut de acesta data de partea ei. I-a atras atentia Marisei ca si ea este aroganta si ironica nejustificat atunci cand ii caracterizeaza negativ tinutele dar ca ea nu-si permite sa dea replici la astfel de comentarii negative.

BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2017. Disputa in trei a continuat si pe parcursul emisiunii moderate de Ilinca Vandici pretextul fiind evolutia de azi a Silviei. Pusa sa comenteze cele intamplate in culise, Denisa a subliniat din nou ca mai multe concurente au laudat o fosta tinuta a Silviei pe care au crezut-o ca fiind „opera” lui Mirko.

BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2017. Marisa a subliniat ca ea nu a laudat-o pe Silvia ci doar a spus atat ceea ce i-a placut la Silvia cat si ceea ce a deranjat-o la tinuta respectiva.

CITESTE SI: BRAVO AI STIL 15 MARTIE 2017. Denisa vs Marisa, ironii pe banda rulanta

BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2017. „Initial ti-a placut foarte mult” a atacat-o Denisa insa Marisa nu a vrut sa se lase mai prejos: „Vrei sa subliniezi ca tu stiai si noi nu stiam?”. Marisa a incercat apoi sa-si atraga aliate de partea ei cunoscand perceptia generala a fetelor despre Denisa, cea pe care multe o vad ca fiind avantajata atat de juriu cat si producatorii acestui show: „Denisa, acest show nu este numai pentru tine!”.

BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2017. „Suntem intr-o competitie in care toate suntem egale”, a incercat sa se disculpe Denisa apoi a trecut la caracteriarea tinutei Silviei de azi, din perspectiva ei, una total nereusita: „ai in cap o clatita, camasa este din material de perna cu aplicatii chicioase, pantalonii mi-ar fi placut daca ar fi fost din alt material, pantofii sunt draguti dar nu in aceasta combinatie. Te sfatuiesc sa apelezi cat mai repede la Mirko caci te duci in jos!”.

A fost momentul in care a intervenit Silvia, castigatoarea primului sezon care a remarcat ca „aceste haine chiar sunt facute de Mirko„, lucru aprobat si de alte concurente printre care Adela a fost cea mai vocala.

Prinsa pe picior gresit, Denisa a tinut sa „se scoata” si a continuat: „Eu nu stiu creatiile lui Mirkoo si nu-l stiu nici pe el. Tot nu-mi place. Schimba-l, gaseste-ti altul caci Mirkko nu se potriveste cu stilul tau.”

Silvia a tinut insa sa aiba ultimul cuvant spunand ca ea pur si simplu a cumparat haine de la Mirko fara ca acest lucru sa insemne ca el si-a pus amprenta decisiv asupra stilului ei.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Raymond si Constantina si-au deschis o mica afacere de familie

Delia Ion

MERYEM EPISODUL 8 REZUMAT, 17 IULIE 2018

Delia Ion

DANI PLOHI – NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Cubul Rubik, la superlativ! E geniul Next Star!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult