BRAVO AI STIL 17 MARTIE
Viata bate filmul

BRAVO AI STIL 17 MARTIE 2017. Andreea si Silvia si-au adus jigniri fara precent la show-ul difizat de Kanal D

BRAVO AI STIL 17 MARTIE 2017. Chiar daca dialogurile acide dintre Denisa si Marsa au continuat si pe parcursul zilei de azi, disputa care a atras atentia in mod negativ a fost cea dintre Silvia si Andreea. Cele doua colege de competitie si-au aruncat vorbe grele in culise plecand de la un episod desfasurat cu aproape o luna in urma cand Silvia ar fi taxat prestatia Andreei pe un ton ridicat. Chiar daca a doua zi Silvia si-a cerut scuze de la Andreea, apriga olteanca a tinut minte acea intamplare si acum, dupa mai multe saptamani, i-a intors „serviciul” insa intr-o maniera personala.

BRAVO AI STIL 17 MARTIE 2017. In momentul in care acel episod a fost readus in discutie de Danuta, Silvia a incercat sa-l minimalizeze insa Andreea, aflata la doar cativa metri de ea, a avut o rabufnire nervoasa, folosind cuvinte care au fost cenzurate de producatorii emisiunii caci nu puteau fi auzite pe micile ecrane.

BRAVO AI STIL 17 MARTIE 2017. „Ce p…mea nu recunosti, ca ma disperi!”, au fost cuvintelele Andreei. „Ai dat vina ca juratii ti-au facut caracterizari negative si ai inceput sa tipi la mine apoi ai venit a doua zi sa-ti ceri scuze”, a completat Andreea suparata ca Silvia nu relateaza in fata camerei de luat vederi exact cum s-au petrecut lucrurile.

BRAVO AI STIL 17 MARTIE 2017. Silvia a refuzat sa-i raspunda pe acelasi ton Andreei lucru care i-a atras o noi caracterizari din partea colegei sale care a numit-o „mironosita” si „prefacuta”.

BRAVO AI STIL 17 MARTIE 2017. Chiar daca in timpul emisiunii desfasurate in platou, tonul Andreei s-a domolit vizibil, ea a continuat sa-i spuna Silviei ca este o „mironosita” si ca s-a ferit sa-i dea o replica tocmai pentru a da bine in fata camerelor si a tuturor telespectatorilor acestui show.

BRAVO AI STIL 17 MARTIE 2017. „Daca ai ceva personal cu mine, spune-mi direct. Ti-am facut ceva? Te-am jignit cu ceva?”, a intrebat-o Silvia pe Andreea apoi a completat ca ea asa se comporta si in viata de afara si ca nu se simte o mironosita ci doar o fata care nu vrea sa dea amploare unui subiect „fara logica”.

BRAVO AI STIL 17 MARTIE 2017. Vazand ca nu ajung la un consens, Ilinca Vandici a pus-o pe Andreea sa comenteze tinuta Silviei. Surprinzator sau nu, comentariul Andreei a fost unul pozitiv, poate chiar pentru a-si „spala” pacatul jignirilor fara precedent aduse in fata camerei: „imi place puloverul, imi plac sandalele, imi place combinatia, tinuta reusita!”.

Stiri pe aceeasi tema

NUMERE LOTO 15 MARTIE 2015. Jucatorii tentati de doua premii de peste 1 milion de euro

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 43 REZUMAT, 18 MAI 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 APRILIE 2015. Zvon: O concurenta MPFM4 este insarcinata?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult