BRAVO AI STIL 2017. Noul sezon e gata de start, redactia emisiunii ne pregateste surprize in prima editie
Lifestyle

BRAVO AI STIL 2017. Noul sezon e gata de start, redactia emisiunii ne pregateste surprize in prima editie

BRAVO AI STIL 2017. Ne pregatim pentru noul sezon al emisiunii BRAVO, AI STIL. Echipa redactionala a pregatit totul pentru filmarile din sezonul 2 al emisiunii Bravo, Ai Stil, primul episod urmand a fi difuzat pe 23 ianuarie la Kanal D.

BRAVO AI STIL 2017. Echipa emisiunii „Bravo, ai Stil”, in frunte cu prezentatoarea emisiunii – Ilinca Vandici – a inceput saptamana in mare forta. Membrii redactiei si Ilinca s-au reunit pentru a incepe filmarile la noul sezon.

Ilinca a postat pe o retea de socializare o imagine cu ce se intampla in redactia „Bravo, ai stil!”. Si fostele concurente au reactionat spunand ca este cea mai tare echipa cu care au lucrat si cea mai frumoasa.

„Am început săptămana in forța in redacția Bravo, ai stil! ???????????? Mi-a fost tare dor de echipa mea frumoasa! ???????????? Abia astept sa începem sezonul 2!!!! ???????????????????????????????????? De pe 23 Ianuarie ne întoarcem in casele voastre!”, a scris Ilinca Vandici.

Iti recomandam si: BRAVO AI STIL 2017. Silvia, mesaj emotionant catre fanii sai

Dezvaluiri despre sezonul 2 al emisiunii Bravo ai Stil

Image may contain: 5 people, people standing, shoes and indoor

Castigatoarea sezonului 1 al emisiunii Bravo, ai Stil a fost Silvia, concurenta care a ajuns la duel cu Cristina Mihaela.

Apoi, emisiunea „Bravo, ai stil!” a primit trofeul pentru unicitate, in cadrul Galei „Romanian Fashion Awards”; este singura emisiune autohtona care promoveaza stilul si care contine adevarate lectii pentru telespectatori si concurente despre cum sa-ti adaptezi tinuta in functie de personalitate si context social.

Ilinca Vandici, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu au pasit pe covorul rosu, imbracati de gala, pentru a ridica premiul in numele intregii echipe a emisiunii „Bravo, ai stil!”, fiind asaltati de fani dornici sa aiba o poza cu vedetele lor preferate.

„Pentru noi acest premiu reprezinta o certificare a faptului ca ne facem treaba cum trebuie, ca telespectatorii se uita la Kanal D in fiecare zi si la galele de la final de saptamana si invata de la concurente, dar mai ales de la jurati, adevarate lectii de stil”, a declarat Ilinca Vandici.

Raluca Badulescu a primit trofeul „Fashion Star” pentru stilul inconfundabil si nonconformist pe care il abordeaza atat in viata de zi cu zi, cat mai ales in aparitiile TV.

„Pentru mine acest premiu este o onoare! Nu fac eforturi mari sa ma imbrac, sa imi aleg accesoriile sau tinutele, dar tin mereu cont de tendinte si de ceea ce se potriveste personalitatii mele mai vulcanice”, a spus, emotionata, Raluca Badulescu.

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing and indoor

Articole asemănătoare

Andrei Gheorghe a divortat de Petruta Grigoriu

Lucy Ionesco

VOCEA ROMANIEI 2016. Ion Barbu, Mihai Olteanu, Florin Popa sau Iuliana Dobre au impresionat! Pe 14 octombrie, ultimele auditii Vocea Romaniei!

Delia Ion

Miss World 1998 a vorbit la Gala Fundatiei Scheherazade despre combaterea violentei impotriva femeilor

Lucy Ionesco