BRAVO AI STIL 24 FEBRUARIE 2017
Viata bate filmul

BRAVO AI STIL 24 FEBRUARIE 2017. Editie caracterizata prin spectaculozitate si inedit

BRAVO AI STIL 24 FEBRUARIE 2017. Zi speciala la show-ul BRAVO AI STIL, cu ocazia sarbatorii de Dragobete. In ultima editie a saptamanii de dinaintea galei, toate cele cele noua concurente au primit stelute din partea celor trei jurati, dupa evolutii spectaculoase si valoroase, peste media ultimelor zile.

BRAVO AI STIL 24 FEBRUARIE 2017. Sase dintre participante au obtinut voturi pozitive unanime: Andreea, Ana Maria, Denisa, Iulia, Adela si Marisa. Au fost si trei voturi negative care insa nu au influentat statisticile. Maurice s-a aratat nemultumit de stilul Danutei si cel al Silviei, in timp ce Iulia nu a fost incantata de prestatia Angelei.

BRAVO AI STIL 24 FEBRUARIE 2017. Au existat si momente atipice pe parcursul emisiunii de vineri. Angela a fost prima care a reusit sa-i ridice de pe scaune pe doi dintre jurati, Maurice si Raluca, dar si pe Danuta, colega ei de competitie, prin indemnul la terapie prin dans, un moment apreciat insa si de ceilalti prezenti in platou.

BRAVO AI STIL 24 FEBRUARIE 2017. Denisa a iesit si ea la rampa pe parcursul prezentei ei in fata juratilor. Provocata de prezentatoarea Ilinca Vandici sa faca un gest atipic, Denisa a recurs la o miscare imprumutata din tehnicile contorsionistilor. Mezina competitiei s-a asezat pe podea si si-a pus piciorul stang pe dupa cap, o miscare care a aratat cat de flexibila poate fi liceanca vazuta prea matura pentru varsta ei.

BRAVO AI STIL 24 FEBRUARIE 2017. Interesante au fost si doua videoclipuri pezentate pe ecranul din platou. In primul dintre ele am regasit-o pe Iulia, mai tanara cu cativa ani, insa si mult mai dezinvolta fata de imaginea cu care si-a obisnuit fanii, mai ales in primele editii ale acestui sezon. Iulia a marturisit ca nu se considera o fata timida si ca se regaseste si in astfel de aparitii sexy si pe placul publicului masculin.

BRAVO AI STIL 24 FEBRUARIE 2017. La fel de atragatoare a fost si prezenta Marisei intr-un alt videoclip in care juca rolul unei adevarate ispite intre doi prieteni. Daca la prezenta Iuliei intr-un videoclip a fost o surpriza, in cazul Marisei lucrurile au stat mai firesc in conditiile in care aceasta si-a asumat inca din startul competitiei imaginea de bomba sexy.

BRAVO AI STIL 24 FEBRUARIE 2017. A fost una dinre cele mai relaxate editii ale acestui sezon caracterizata prin calitate, spectaculozitate si inedit. Urmeaza gala de sambata pe tema „Bolywood”, una care lasa loc de surprize din partea tuturor competitoarelor.

Articole asemănătoare

PROGRAM CASA PARIURILOR 1 MAI 2017. PROGRAM CASA PARIURILOR 29 APRILIE SI 30 APRILIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 IANAURIE 2016. Fanii pregatesc o mare surpriza cuplului Adriana-Valentin

Delia Ion

MPFM5. Lucruri nespuse in relatia dintre Florin si Alexandra?

Delia Ion