BRAVO AI STIL 4 DECEMBRIE 2017
Viata bate filmul

BRAVO, AI STIL 4 DECEMBRIE 2017. Vladimir Draghia, invitat special la masa juriului

BRAVO, AI STIL 4 DECEMBRIE 2017. Mai sunt doar doua saptamani pana la marea finala a sezonului 3 pentru cunoscutul show de televiziune BRAVO, AI STIL si lupta devine acerba pentru voturile telespectatorilor si pentru aprecierile juratilor a caror misiune pare a deveni din ce in ce mai dificila in a le diferentia pe cele cinci concurente ramase in competitie.

BRAVO, AI STIL 4 DECEMBRIE 2017. Prima editie a acestei saptamani a venit insa cu o surpriza in fata telespectatorilor fideli ai emisiunii. La masa juratilor a luat locul in postura de invitat cu drept de vot Vladimir Draghia, cunoscut om de televiziune, care a oferit cateva momente spectaculoase apreciate inclusiv de concurente.

BRAVO, AI STIL 4 DECEMBRIE 2017. Prima fata care a defilat a fost Iuliana, cea mai votata concurenta a ultimei gale. Si de aceasta data, prestatia ei a fost una apreciata de jurati, Iuliana primind „BRAVO, AI STIL” in unanimitate.

Bianca a urmat-o in platou. Desi ironizata de unii jurati, a cules trei aprecieri din partea lui Maurice, a lui Draghia si a Iuliei Albu, lucru care i-a adus o steluta.

De 3-1 la aprecieri a avut parte si Alina, de aceasta data cea nemultumita total de evolutia concurentei fiind Iulia Albu.

In cazul Ancai s-a inregistrat singura egalitate in privinta aprecierilor. Draghia si Maurice au dat „BRAVO, AI STIL” in timp ce Iulia si Raluca nu au fost multumite de evolutia concurentei. A fost nevoie de o noua decizie a juratilor pentru a se decide daca Anca va primi stea. Cel care a dat inapoi a fost Maurice si astfel balanta s-a inclinat in defavoarea celei mai scunde dintre fetele ramase in concurs.

Singurul „NU AI STIL” dat de Draghia a fost pentru Emiliana insa cele trei aprecieri venite din partea jurtilor obisnuiti ai show-ului au facut ca ea sa primeasca o stea.

Nemultumit de evoluia per ansamblu a fetelor, Razvan Ciobanu a decis ca, de acesta data, sa joace rolul „omului negru” astfel incat el a decis sa retraga steluta obtinuta de Alina.

Stiri pe aceeasi tema

DILA EPISODUL EPISODUL 63, 28 IULIE 2015. Riza afla ca mama lui era implicata in tentativa de ucidere a Dilei

Delia Ion

INMORMANTARE FANE SPOITORU. Interlopul Fane Spoitoru are o inmormantare de rege la Cernica! FOTO UPDATE

Cristiana Petrariu Bota

CASTIGATOR NEXT STAR 24 MARTIE 2016. LIVE ONLINE. Stefan Luncanu este castigatorul NEXT STAR

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult