BRAVO AI STIL 4 DECEMBRIE 2017
Viata bate filmul

BRAVO, AI STIL 4 DECEMBRIE 2017. Vladimir Draghia, invitat special la masa juriului

BRAVO, AI STIL 4 DECEMBRIE 2017. Mai sunt doar doua saptamani pana la marea finala a sezonului 3 pentru cunoscutul show de televiziune BRAVO, AI STIL si lupta devine acerba pentru voturile telespectatorilor si pentru aprecierile juratilor a caror misiune pare a deveni din ce in ce mai dificila in a le diferentia pe cele cinci concurente ramase in competitie.

BRAVO, AI STIL 4 DECEMBRIE 2017. Prima editie a acestei saptamani a venit insa cu o surpriza in fata telespectatorilor fideli ai emisiunii. La masa juratilor a luat locul in postura de invitat cu drept de vot Vladimir Draghia, cunoscut om de televiziune, care a oferit cateva momente spectaculoase apreciate inclusiv de concurente.

BRAVO, AI STIL 4 DECEMBRIE 2017. Prima fata care a defilat a fost Iuliana, cea mai votata concurenta a ultimei gale. Si de aceasta data, prestatia ei a fost una apreciata de jurati, Iuliana primind „BRAVO, AI STIL” in unanimitate.

Bianca a urmat-o in platou. Desi ironizata de unii jurati, a cules trei aprecieri din partea lui Maurice, a lui Draghia si a Iuliei Albu, lucru care i-a adus o steluta.

De 3-1 la aprecieri a avut parte si Alina, de aceasta data cea nemultumita total de evolutia concurentei fiind Iulia Albu.

In cazul Ancai s-a inregistrat singura egalitate in privinta aprecierilor. Draghia si Maurice au dat „BRAVO, AI STIL” in timp ce Iulia si Raluca nu au fost multumite de evolutia concurentei. A fost nevoie de o noua decizie a juratilor pentru a se decide daca Anca va primi stea. Cel care a dat inapoi a fost Maurice si astfel balanta s-a inclinat in defavoarea celei mai scunde dintre fetele ramase in concurs.

Singurul „NU AI STIL” dat de Draghia a fost pentru Emiliana insa cele trei aprecieri venite din partea jurtilor obisnuiti ai show-ului au facut ca ea sa primeasca o stea.

Nemultumit de evoluia per ansamblu a fetelor, Razvan Ciobanu a decis ca, de acesta data, sa joace rolul „omului negru” astfel incat el a decis sa retraga steluta obtinuta de Alina.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 IULIE: Final dureros, Emilia se desparte de Nicolae

Cristiana Petrariu Bota

Program banci de Paste 2016. Program BCR 30 Aprilie 2016 – 1, 2, 3 Mai 2016

Cristiana Petrariu Bota

LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 1 REZUMAT, 6 APRILIE 2015. Omer o cere in casatorie pe Leyla

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult