14.2 C
România
19 octombrie 2021
BRAVO AI STIL 5 DECEMBRIE 2017
Viata bate filmul

BRAVO AI STIL 5 DECEMBRIE 2017. Emiliana a fost singura concurenta apreciata in unanimitate de jurati

BRAVO AI STIL 5 DECEMBRIE 2017. Din nou emisiunea BRAVO, AI STIL a avut parte si azi de patru jurati decisi sa noteze cat mai obiectiv pe cele cinci concurente ramase in cursa pentru marele premiu al sezonului cu numarul 3. De aceasta data, invitatul zilei a fost Matteo, cunoscut cantaret de muzica dance, cel care s-a remarcat de-a lungul timpului cu hiturile Panama si Andale.

BRAVO AI STIL 5 DECEMBRIE 2017. Emiliana a fost prima concurenta care a defilat in emisiunea. A fost, de altfel, si singura concurenta care a reusit sa obtina patru aprecieri din partea juratilor, evolutia ei fiind apreciata in unanimitate drept una de buna calitate.

BRAVO AI STIL 5 DECEMBRIE 2017. Ea a fost urmata in platou de Iuliana care, oarecum surprinzator, s-a aflat la polul opus. Niciunul dintre cei patru jurati nu i-a dat concurentei „BRAVO, AI STIL” desi ea ne obisnuise in ultima vreme cu evoluii foarte bune.

Bianca a fost cea de-a treia fata care a defilat. Ea a reusit sa primeasca verdict pozitiv doar din partea Iuliei, insuficient insa pentru ca ea sa obtina o steluta.

Nici Anca nu a facut o impresie mai buna. Mai mult decat atat, ea a primit patru de „NU AI STIL” confirmand ca si ea mai are mult de lucru pentru a promova pana pe podiumul acestei competitii.

Singurul „BRAVO, AI STIL” acordat de Natteo in aceasta emisiune a fost pentru Alina. Insuficient insa caci ceilalti trei jurati nu i-au luat exemplus si astfel nici ea nu a obtinut o steluta.

La final, a fost randul lui Razvan Ciobanu sa ia o decizie in privinta concurentelor. El a ales sa-i ofere o stelua Iulianei, prima clasata la ultima gala saptamanala.

Stiri pe aceeasi tema

CHEFI LA CUTITE DE LUNI 10 OCTOMBRIE 2016. Echipele lui Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu se formeaza. Concurenti eliminati

Delia Ion

MPFM 6 AUGUST 2015. Roxana, prima concurenta a sezonului 4 MPFM care a ramas insarcinata?

Delia Ion

TRADAREA EPISODUL 77 REZUMAT, 24 FEBRUARIE 2015. Aylin se casatoreste cu Soner

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult