-6.3 C
România
23 ianuarie 2022
BRAVO AI STIL 5 IUNIE 2017
Viata bate filmul

BRAVO AI STIL 5 IUNIE 2017. Niciuna dintre concurente nu a obtinut „bravo, ai stil” pe linie

BRAVO AI STIL 5 IUNIE 2017. A inceput o noua saptamana a show-ului BRAVO AI STIL. Au mai ramas in competitie zece concurente care au intrat in linie dreapta pentru castigarea celui de-al doilea sezon al emisiunii jurizate de Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu si prezentate de Ilinca Vandici.

BRAVO AI STIL 5 IUNIE 2017. Chiar daca in trecut au fost mai multe gale saptamanale la finalul carora nu a fost eliminata niciuna dintre participantele la show, de acum inainte toate concurentele se vad obligate sa aiba prestatii de calitate caci oricare dintre ele poate avea surpriza neplacuta de a fi eliminata din competitie.

BRAVO AI STIL 5 IUNIE 2017. Prima care a defilat in fata colegelor si a juratilor a fost Denisa, recent coborata din fruntea clasamentului voturilor telespectatorilor. Desi a primit steluta, nu a avut parte de un vot pozitiv unanim in conditiile in care Iulia a considerat ca „nu are stil”.

A urmat in show Sofia care a resit sa-si atraga aprecieri pozitive din partea lui Maurice si a Ralucai nu insa si din partea Iuliei care a nu a vazut in prestatia ei una cu stil.

Aceeasi Iulia avea sa nu aprecieze tinuta Adelei, una dintre veteranele acestui sezon. Adela a primit totusi o stea datorita calificativelor „barvo, ai stil”, primite din partea lui Maurice si a Ralucai.

Prima concurenta de luni care a parasit platoul show-ului fara steluta a fost Otilia. Ea a primit calificative negative din partea tuturor celor trei jurati.

In cazul Andrei, obtinerea unei stelute a fost posibila datorita aprecierilor primite de la Raluca si Iulia, nu insa si de la Maurice care a considerat cu „nu are stil”.

Mihaela a avut si ea emoti in a obtine o steluta. Prima notare i-a apartinut Iuliei care nu a fost convinsa de evolutia ei. Au urmat insa doua aprecieri, de la Maurce si Raluca, si implicit o steluta.

Andreea, o alta concurenta prezenta in show inca din prima zi, a obtinut si ea o steluta cu emotii dupa jurizarile pozitive primite de la Raluca si Iulia si una defavorabila de la Maurice.

Stefana a fost a doua concurenta care nu s-a bucurat de primirea unei stelute dupa ce a primit pe linie „nu ai stil” de la totii juratii.

Nici Irina nu s-a bucurat de un mai mare succes, cele trei jurizari negative dandu-i de inteles ca mai are mult de lucru pana la a avea prestatii de calitate.

Ultima concurenta care a defilat luni a fost Marisa, noua lidera  aclasamentului general al voturilor primite din partea telespectatorilor. Desi nu avut o prestatie de exceptie, Marisa a primit totusi o steluta dupa aprecierile venite de la Maurice si Raluca si votul negativ venit de la Iulia.

Stiri pe aceeasi tema

MERYEM EPISODUL 9 REZUMAT, 18 IULIE 2018

Delia Ion

DILA 5 MAI 2015, EPISODUL 7 REZUMAT DETALIAT. Dila isi da seama ca se indragosteste si decide sa plece la Istanbul

Delia Ion

INSULA IUBIRII, 9 IULIE: Bianca Roman a infierbantat trupurile barbatilor inainte de FINALA INSULA IUBIRII

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult