BRAVO AI STIL 5 IUNIE 2017
Viata bate filmul

BRAVO AI STIL 5 IUNIE 2017. Niciuna dintre concurente nu a obtinut „bravo, ai stil” pe linie

BRAVO AI STIL 5 IUNIE 2017. A inceput o noua saptamana a show-ului BRAVO AI STIL. Au mai ramas in competitie zece concurente care au intrat in linie dreapta pentru castigarea celui de-al doilea sezon al emisiunii jurizate de Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu si prezentate de Ilinca Vandici.

BRAVO AI STIL 5 IUNIE 2017. Chiar daca in trecut au fost mai multe gale saptamanale la finalul carora nu a fost eliminata niciuna dintre participantele la show, de acum inainte toate concurentele se vad obligate sa aiba prestatii de calitate caci oricare dintre ele poate avea surpriza neplacuta de a fi eliminata din competitie.

BRAVO AI STIL 5 IUNIE 2017. Prima care a defilat in fata colegelor si a juratilor a fost Denisa, recent coborata din fruntea clasamentului voturilor telespectatorilor. Desi a primit steluta, nu a avut parte de un vot pozitiv unanim in conditiile in care Iulia a considerat ca „nu are stil”.

A urmat in show Sofia care a resit sa-si atraga aprecieri pozitive din partea lui Maurice si a Ralucai nu insa si din partea Iuliei care a nu a vazut in prestatia ei una cu stil.

Aceeasi Iulia avea sa nu aprecieze tinuta Adelei, una dintre veteranele acestui sezon. Adela a primit totusi o stea datorita calificativelor „barvo, ai stil”, primite din partea lui Maurice si a Ralucai.

Prima concurenta de luni care a parasit platoul show-ului fara steluta a fost Otilia. Ea a primit calificative negative din partea tuturor celor trei jurati.

In cazul Andrei, obtinerea unei stelute a fost posibila datorita aprecierilor primite de la Raluca si Iulia, nu insa si de la Maurice care a considerat cu „nu are stil”.

Mihaela a avut si ea emoti in a obtine o steluta. Prima notare i-a apartinut Iuliei care nu a fost convinsa de evolutia ei. Au urmat insa doua aprecieri, de la Maurce si Raluca, si implicit o steluta.

Andreea, o alta concurenta prezenta in show inca din prima zi, a obtinut si ea o steluta cu emotii dupa jurizarile pozitive primite de la Raluca si Iulia si una defavorabila de la Maurice.

Stefana a fost a doua concurenta care nu s-a bucurat de primirea unei stelute dupa ce a primit pe linie „nu ai stil” de la totii juratii.

Nici Irina nu s-a bucurat de un mai mare succes, cele trei jurizari negative dandu-i de inteles ca mai are mult de lucru pana la a avea prestatii de calitate.

Ultima concurenta care a defilat luni a fost Marisa, noua lidera  aclasamentului general al voturilor primite din partea telespectatorilor. Desi nu avut o prestatie de exceptie, Marisa a primit totusi o steluta dupa aprecierile venite de la Maurice si Raluca si votul negativ venit de la Iulia.

Stiri pe aceeasi tema

NUMERE LOTO 6 din 49, 1 MARTIE 2015. REZULTATE LOTO DE MARTISOR

Cristiana Petrariu Bota

ISMB.EDU.RO. Rezultate Evaluare Nationala 2016 Bucuresti

Bogdan

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 57 REZUMAT, 13 IUNIE 2016. Drumurile lui Cihan si Ayse incep sa se intersecteze din ce in ce mai des

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult