BRAVO AI STIL 5 MARTIE 2018. LIVE KANAL D. Botezatu, inlocuit de Carmen Bruma in editia de luni
Viata bate filmul

BRAVO AI STIL 5 MARTIE 2018. LIVE KANAL D. Botezatu, inlocuit de Carmen Bruma in editia de luni

BRAVO AI STIL 5 MARTIE 2018. LIVE KANAL D. Prima editie din noua saptamana „Bravo ai Stil. All Stars” aduce pe podium tinute diversificate, dar si o schimbare la masa juriului. Catalin Botezatu va fi inlocuit cateva zile, juratul fiind plecat la Saptamana Modei de la Paris. Luni, inlocuitoarea lui Botezatu va fi Carmen Bruma. 

BRAVO AI STIL 5 MARTIE 2018. LIVE KANAL D. In editia de astazi Carmen Bruma va juriza concurentele, alaturi de Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Iulia Albu. Styling-ul Iulianei, care “pleaca in statiunea Olimp pentru a-si cumpara un hotel”, starneste reactii hilare din partea juratilor.

Iti recomandam: GALA BRAVO AI STIL, 3 MARTIE 2018. LIVE KANAL D. Punctele bonus venite de la invitatii speciali au decis prima clasata in gala

BRAVO AI STIL 5 MARTIE 2018. LIVE KANAL D. “As vrea sa te intreb daca ai folosit aceasta traista pentru a <prinde> din apa, aceste piese, pe care le porti astazi”, a fost reactia Iuliei Albu.

“In afara de acel decolteu superb de la spate, nu-mi place nimic la aceasta tinuta. (…) Nu-mi place ca esti alba ca un perete. Ai o imagine palida astazi (…) ”, a completat Raluca Badulescu.

BRAVO AI STIL 5 MARTIE 2018. LIVE KANAL D. Ce completari a adus Carmen Bruma la styling-ul Iulianei si care dintre tinutele concurentelor a fost cea mai apreciata in ochii juratilor, aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Articole asemănătoare

TE VREAU LANGA MINE de luni 12 OCTOMBRIE 2015. ALINA data afara din nou din show din cauza victimizarii

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 4 REZUMAT DE VINERI 18 NOIEMBRIE 2016. Familia lui Fatih cere oficial mana lui Zeynep

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 84 REZUMAT, 1 MAI 2015. Sila scapa teafara din atentatul lui Osman

Delia Ion