BRAVO AI STIL 6 MARTIE 2017
Viata bate filmul

BRAVO AI STIL 6 MARTIE 2017. Angela: Mi s-ar fi parut o ipocrizie sa nu fiu corecta!

BRAVO AI STIL 6 MARTIE 2017. Momentul cheie al galei BRAVO AI STIL de sambata, 4 martie, optiunea Adelei de a o nominaliza pentru a fi eliminata chiar pe Ana-Maria, una dintre cele doua prietene de-ale ei in aceasta competitie, a fost dezabatut si in culise.

BRAVO AI STIL 6 MARTIE 2017. Andreea, cea de-a treia componenta a trio-ului de prietene, s-a exprimat foarte sugestiv cu referire la evenimentul din gala: „Am simtit ca si cum m-a parasit iubirea vietii mele!”, a spus frumoasa olteanca.

BRAVO AI STIL 6 MARTIE 2017. Adela nu a dat inapoi nici la doua zile distanta de gala. Mai mult, ea a confirmat ca ar fi facut la fel ori de cate ori ar fi fost pusa sa aleaga intr-o astfel de situatie delicata.

„Mi s-ar fi parut o ipocrizie sa nu fiu corecta”, a subliniat Adela cu referire la evolutiile bune ale Denisei si Angelei in finala saptamanala in comparatie cu tinuta prietenei sale, Ana-Maria.

Auzind aceasta remarca a Adelei, Andreea a tinut sa fe ironica la adresa celei pe care deja o considera o fosta prietena: „Inseamna ca eu am fost ipocrita ca nu am nominalizat-o pe Ana-Maria”.

Adela s-a erijat in continuare in ipostaza unei persoane extrem de corecte care nu ezita sa-si pastreaze o coloana verterbrala chiar si cand este vorba despre propria persoana: „Asa cum am refuzat o steluta de la Razvan Ciobanu cand nu am meritat, asa mi s-ar fi parut aiurea sa le nominalizez pe Angela su pe Denisa in gala”.

In discutia celor doua fete s-a interpus Marisa care s-a dorit a fi cat se poate de obiectiva: „Eu nu as fi batut moneda pe prietenie in aceasta competitie, trebuia sa ramana in afara show-ului”.

Stiri pe aceeasi tema

BACALAUREAT 2016. REZULTATE BAC 2016. Examen la Limba Romana, rezultatele nu vor fi trecute in catalog

Cristiana Petrariu Bota

MPFM SEZON 4. Madalina, asaltata cu laude de fanii show-ului matrimonial

Delia Ion

ROSE MARIE, VOCEA ROMANIEI 2016. Vocea de aur din Filipine la care s-au intors toti antrenorii

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult