BRAVO AI STIL 7 MARTIE 2017
Viata bate filmul

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Contre intre doua dintre favoritele la podiumul acestui sezon

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Show-ul BRAVO, AI STIL este unul dinamic si, de acest lucru, incearca sa ne convinga si concurentele care ne ofera zilnic dialoguri in contradictoriu si tensiuni mai mult sau mai putin artificiale menite sa stabileasca raporturile de forta.

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Azi a fost cazul ca Silvia si Denisa sa-si arunce sageti otravite sub masca unor replici care teoretic reprezentau aprecieri.

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Dupa defilarea Denisei, Ilinca Vandici le-a rugat pe colegele ei de competitie sa-si spuna opinia. Prima s-a inscris la cuvant Angela care a apreciat tinuta Denisei, rucsacul din dotare, coafura insa nu si pantofii cu toc pe care ea i-ar fi vazut inlocuiti cu o pereche de pantofi fara toc.

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Pe tema pantofilor cu toc au fost si primele remarci negative ale Silviei care a tinut insa sa sublinieze ca Denisa „poarta din nou camasa”.

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Denisa i-a replicat imediat Silviei, specificand ca ea nu a mai purtat camasa de foarte mult timp dar ca nu acelasi lucru se poate spune despre Silvia.

„Tu ai purtat fusta si azi, si ieri, si saptamana trecuta de vreo trei ori”, a replicat mezina sezonului 2 BRAVO, AI STIL.
Silvia nu a cedat si a tinut sa sublinieze din nou ca, desi din punctul ei de vedere Denisa s-a repetat, tinuta este una de apreciat.

„Ti-am spus ca te repeti da imi place” a incheiat Silvia lasand micul ei conflict cu Denisa oarecum indecis.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE ADMITERE UMF IASI 2016. Ce trebuie sa stie studentii admisi la Medicina la Iasi

Bogdan

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 13 REZUMAT, 20 IANUARIE 2016. Ates merge sa-i ceara mana lui Bahar insa este refuzat de Nuran

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 IUNIE 2016. Liliana, atac de panica in direct. Are aceleasi simptome ca Eduard

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult