BRAVO AI STIL, SCHIMBARE DIN 5 DECEMBRIE 2016. O noua ora de difuzare a emisiunii de stil
Viata bate filmul

BRAVO AI STIL, SCHIMBARE DIN 5 DECEMBRIE 2016. O noua ora de difuzare a emisiunii de stil

BRAVO AI STIL, SCHIMBARE DIN 5 DECEMBRIE 2016. Concurentele de la Bravo, ai Stil vor defila mai devreme. Si asta pentru ca populara emisiune „Bravo, ai stil!” are o noua ora de difuzare, din 5 decembrie, la Kanal D, informeaza producatorii postului!

Show-ul „Bravo, ai stil!” va castiga o jumatate de ora ca durata si in loc sa inceapa la ora 17.00, va incepe de la 16:30, de luni pana vineri. Galele „Bravo, ai stil!” vor fi difuzate de la aceeasi ora ca si pana acum: sambata, de la ora 22:00.

BRAVO AI STIL, SCHIMBARE DIN 5 DECEMBRIE 2016. Incepand de luni, 5 decembrie, in grila postului Kanal D vor fi mai multe schimbari in Day Time, legate de orele de difuzare. Astfel,  Stirile pranzului vor incepe la ora 12:00 (in loc de 12:30), iar emisiunea „Te vreau langa mine” va incepe in fiecare zi, de luni pana vineri, la ora 13:00 (in loc de 13:30).

Totodata, „TEO show” va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 15:00, iar emisiunea „Bravo, ai stil!” va castiga o jumatate de ora ca durata si in loc sa inceapa la ora 17.00, va incepe de la 16:30

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 APRILIE 2015. Andrada: Ana, sa ne trimiti si noua o vedere din Londra cand ajungi acolo!

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 46 REZUMAT, 10 MARTIE 2015. Boran planuieste sa plece cu Sila in strainatate

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Traian MPFM3, succes de marca pe plan profesional

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult