15.3 C
România
18 septembrie 2021
Life

BRAVO AI STIL, schimbare in grila de programe! Iulia Albu face rocada cu Andreea Mantea la Kanal D

Emisiunea „BRAVO, AI STIL” va suporta o schimbare in grila de programe a postului de televiziune Kanal D! Iulia Albu face rocada cu Andreea Mantea, noutatea din grila Kanal D intrand in vigoare chiar de saptamana aceasta, mai exact din 5 noiembrie.

Concret, gala eliminatorie a emisiunii „Bravo, ai Stil” nu va mai fi difuzata duminica, ci cu o zi mai devreme. Din 5 noiembrie, juriul format din Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu vor decide ce concurenta merita sa ramana in concurs sau sa plece acasa sambata, de la ora 22.00.

Asadar, iubitorii emisiunii „Bravo, ai Stil” vor vedea cea mai importanta editie a saptamanii sambata seara, de la ora 22.00 la Kanal D. Practic, telespectatorii vor putea viziona emisiunea preferata fara intrerupere, de luni pana sambata.

De precizat ca in gala de sambata aceasta, concurentele de la „Bravo, ai Stil” vor avea de trecut o proba spectaculoasa, dar extrem de dificila. Fetele trebuie sa se imbrace in stilul anilor ’20, vedeta invitata in gala de sambata fiind GEØRGE (fost Jorge).

CUM A FOST ULTIMA GALA BRAVO AI STIL. FOTO

Schimbarea din grila de programe a Kanal D vizeaza si emisiunea „Se striga darul”, prezentata de Andreea Mantea si Bursucul. Dat fiind ca emisiunea era difuzata sambata, in intervalul orar in care a fost mutat show-ul”Bravo, ai stil”, din 5 noiembrie emisiunea de nunti se va difuza duminica, de la ora 20:00.

Andreea Mantea şi Bursucu îşi vor continua aventurile pline de haz şi goana după zestre, în fiecare duminică, imediat după principalul grupaj informativ al zilei, in show-ul „Se strigă darul”.

Stiri pe aceeasi tema

S-a inscris la facultate la varsta de doar 10 ani, iar astazi este cea mai tanara studenta admisa vreodata la programul de masterat Harvard

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE 2014.

Bogdan

Raymond Mireasa pentru fiul meu: Grigore, esti parsiv!

Bogdan

1 comment

un crestin 15 noiembrie 2016 at 7:48 pm

Dragilor,
Iulia, Raluca, Maurice si Razvan

crestineste vorbind, cum de permiteti ca Andreea din Zarnesti sa fie batjocorita seara de seara de toate celelalte concurente vocale in grandoare fortissimo band?
De aici de la mii si mii kilometri departare spectacolul se vede cu un miel intre capre raioase.

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult