Silvia, castigatoarea primului sezon Bravo Ai Stil, ipostaza de milioane pentru fani
Viata bate filmul

BRAVO AI STIL. Silvia, castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil”, s-a implicat intr-o actiune care ii face cinste

BRAVO AI STIL. Silvia, castigatoarea primului sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”, s-a implicat, recent, intr-o actiune care ii face cinste. Cea mai stilata femeie din Romania a participat la o lansare de carte a copiilor bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni si, ulterior, a marturisit ca actiunea a „ravasit-o”.

Intr-o postare pe pagina sa socializare, Silvia a comentat ca evenimentul de lansare de carte „a fost ravasitor” si si-a exprimat dorinta ca prietenii sai virtuali sa nu aiba niciodata de-a face cu aceasta boala necrutatoare.

Image may contain: one or more people„Astazi este despre ei… Sper ca in viata voastra suferinta adusa de aceasta necrutatoare boala sa nu apara niciodata! Va doresc viata plina de bucurii si surasuri!”, a scris castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil„, de Ziua Internationala a Copilului cu Cancer, marcata pe 15 februarie.

Fanii au tinut sa o felicite pentru participarea ei la un astfel de eveniment. „Tu chiar esti un exemplu de urmat si te felicit pentru postarea asta, sper sa o vada cat mai multi, multa sanatate si nu uita niciodata ca esti o persoana de neinvins”, i-a scris o admiratoare.

Iata si raspunsul Silviei: „Nu s chiar un exemplu , nu este ideea mea, dar am fost invitata de una dintre Doamnele minune din viata mea, Magda Jianu, profesoara, conferentiar cu cate si mai cate alte calitati pe care nu le pot enumara acum, sa particip la o lansare de carte de poezii scrisa de copii bolnavi de cancer de la siptalul Fundeni. A fost ravasitor…atat pot spune”.

Citeste si: Cum a fost a patra gala eliminatorie Bravo Ai Stil

Silvia, castigatoarea primului sezon „Bravo, Ai Stil”, mesaj important pentru telespectatori

Lansarea de carte a copiilor bolnavi de cancer a fost organizata de Asociatia PAVEL. 

In urma cu 15 ani, parinti din toata lumea s-au unit pentru prima oara pentru o cauza comuna, aceea de a ajuta ca toti copiii bolnavi de cancer sa primeasca cel mai bun tratament si ingrijire. Incepand cu 2003, ICCCPO (‘Confederatia Internationala a Organizatiilor Parintilor cu Copii Bolnavi de Cancer’, confederatie la care Asociatia P.A.V.E.L. s-a afiliat din 1998) a declarat 15 februarie ca fiind Ziua Internationala a Copilului cu Cancer.

ICCCPO reprezinta parintii si familiile copiilor cu cancer din 60 de tari ale lumii (in total 100 de organizatii de parinti, membre a ICCCPO).

Scopul acestei zile este:
– sa atraga atentia asupra celor 250.000 de copii cu cancer de pretutindeni, depistati în fiecare an, din care doar 20% primesc tratamentul adecvat;
– sa se informeze publicului despre cancerul la copii;
– sa se organizeze evenimente, cu strangere de fonduri, pentru organizatiile de parinti cu copii bolnavi de cancer pentru a-si finanta programele la nivel local;
– sa se promoveze proiectele si activitatile desfasurate de organizatiile de parinti cu copii bolnavi de cancer, locale.

Asociatia P.A.V.E.L este singura organizatie de parinti cu copii bolnavi din cancer din Romania şi una din putinele organizatii neguvernamentale si non-profit din tara, care lucreaza pentru pacientii cu cancer. Asociatia se implica în sprijinirea familiilor copiilor cu cancer care primesc tratament medical în Bucuresti (3 clinici cu sectii de oncologie şi hematologie pediatrică (ce tratează copii şi adolescenţi din toată România, cele mai mari sectii din tara): Clinicile de pediatrie 1 şi 2 ale Institutului Clinic Fundeni, Institutul Oncologic „Prof. Al. Trestioreanu” si Spitalul Clinic pentru Copii M.S.Curie” (Budimex)); speram ca in viitor sa oferim ajutor si alte zone ale tarii.

Asociata P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa) este asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave si este o asociate caritabila, non-profit, neguvernamentala, apolitica şi fara afiliere religioasa, inregistrata la 10 mai 1996.

Institutia are drept scop imbunatăţirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor.

Beneficiari:
Copii cu cancer, leucemie sau anemii grave
Familia copiilor cu cancer, leucemie sau anemii grave
Persoanele care supravieţuiesc unui cancer din copilărie
Specialiştii implicaţi în domeniul oncopediatriei
Institutii publice si private ce lucreaza in domeniul cancerului la copii si tineri.

Citeste si: Patrick este bolnav de leucemie si are nevoie de ajutorul tau! Viata lui depinde de un simplu SMS

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. De dragul rating-ului, la MPFM5 a inceput sa se calce pe cadavre, placerea de a umili invingand adesea matrimonialul

KOSEM EPISODUL 69 REZUMAT, 15 IANUARIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 IANUARIE 2017. Andreea si Radu ar putea sa-si ceara eliminarea din competitie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult