9.2 C
România
25 octombrie 2021
Viata bate filmul

BRAVO ROMANIA 12 APRILIE 2016. Editie speciala! Dani Otil in lacrimi la Bravo Romania

BRAVO ROMANIA 12 APRILIE 2016. O noua editie a showului BRAVO ROMANIA are loc marti, 12 aprilie, la Antena 1. Showul va incepe la 20.30 si in aceasta seara vom vedea o editie speciala, in care il vom surprinde pe Dani Otil in lacrimi. Momentele emoționante ale show-ului îi vor face pe Mihai Petre şi Dani Otil să nu-și poată stăpâni lacrimile atunci când au auzit povestea Adrianei, o fetiţă de 11 ani în al cărei ajutor vine o întreagă echipă de la RATB (vatmani, mecanici, etc).

Mirabela Dauer a spus la Neatza ca emisiunea ”Bravo, România!” este un proiect despre oameni. ”Iubesc acest proiect pentru că este vorba despre oameni. Oameni normali, sinceri. Care nu au nicio legătură cu lumea asta. Ei au venit ori de la cratiță, ori de la drujbă. Foarte frumos!”, a spus Mirabela Dauer, unul dintre jurații show-ului.

BRAVO ROMANIA 12 APRILIE 2016. Cea de-a doua ediție a show-ului „Bravo, România!” aduce pe scenă marți, 12 aprilie, de la 20.30, alte trei echipe din domenii diferite care cântă și dansează pentru o cauză nobilă. Angajații de la RATB se vor înfrunta în versuri și coregrafii speciale cu o echipă de oameni de finanțe de la Kiwi Finance și o alta de specialiști de la Tymbark. Fiecare va trece de la meseria pe care o practică zi de zi la scena care cere dezinvoltură și talent, totul cu un scop caritabil.

BRAVO ROMANIA 12 APRILIE 2016. Momentele emoționante ale show-ului îi vor face pe Mihai Petre şi Dani Otil să nu-și poată stăpâni lacrimile atunci când au auzit povestea Adrianei, o fetiţă de 11 ani în al cărei ajutor vine o întreagă echipă de la RATB (vatmani, mecanici, etc). Adriana a fost diagnosticată la vârsta de numai 2 luni cu tetralogie fallot (Tetralogia Fallot este cel mai frecvent întâlnit defect cardiac congenital cianogen și constă de fapt în asocierea a patru anomalii anatomice).

Afecţiunea este încadrată în bolile cu potenţial cianogen, cele care induc bebelușului înca de la naștere aspectul albăstrui, datorită faptului că în urma acestui defect fluxul de sânge oxigenat din circulația sistemică devine necorespunzător nevoilor. Problemele Adrianei s-au ţinut lanţ, iar părinţii sunt depășiți de această situație. Fetița are nevoie cât de curând de o nouă operație ce costă peste 250.000 de milioane, bani pe care părinții nu au de unde să îi dea.

BRAVO ROMANIA 12 APRILIE 2016. Colegii lui Marian, tatăl Adrianei, vatman de meserie, au decis că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-l ajuta. Aşa se face că pentru câteva zile au renunțat la tramvaie și autobuze, și-au pus pantofii de dans și au intrat în studioul de înregistrări pentru a o ajuta pe Adriana. Povestea fetiței i-a lăsat cu ochii în lacrimi pe Mihai Petre şi Dani Oțil. “Sunt tată și știu că nimic nu este mai dureros decât suferința copilului tău și neputința ta atunci când vine vorba de ajutor. Este absolut imposibil ca o astfel de poveste să nu te impresioneze, lupta și forţa unui copil de 11 ani sunt o lecție pentru noi toți. Mi se pare de asemenea extraordinar gestul celor de la RATB și astfel de momente mă fac fericit că sunt parte a acestui proiect, pentru că despre asta este vorba la “Bravo, România!”. Este mai presus de toate o lectțe de altruism și o porție de emoție în starea ei cea mai pură!”, a declarat Mihai Petre.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM SEZON 4. Teodor si Ionela, luati in colimator de fanii show-ului Mireasa pentru fiul meu

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 FEBRUARIE 2016. Mirela Boureanu Vaida a anuntat data cand va intra in concediu de maternitate

Delia Ion

SIMULARE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE BAC 2016. REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2016, PE 18 MARTIE 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult